Hyundai occasion

Kom naar Autogroep Twente voor het grootste aanbod Hyundai occasions. Niet voor niets zijn we de trotse winnaars van de Hyundai Excellent Dealer Award en mogen we ons een heel jaar lang de beste Hyundai dealer van Nederland noemen. Autogroep Twente is dus dé plek om een Hyundai occasion te kopen.

Bekijk alle Hyundai occasions

Over Hyundai

Met Hyundai hebben we een sterk merk in huis dat uitblinkt qua innovatie en duurzaamheid. Hyundai Motor Company (Hyundai) is een autoproducent uit Zuid-Korea. Het merk is in 1967 opgericht. Samen met Kia vormen de twee bedrijven de Hyundai Motor Group. Hyundai behoort tot de grootste autoproducenten ter wereld. Uniek aan het merk Hyundai is de garantie van 5 jaar op nieuwe auto’s. Zo heb je bij aanschaf van een nieuwe Hyundai of een jonge tweedehands Hyundai nog jaren garantie. Zo kun je zorgeloos rijden en sta je niet voor onverwachte kosten. Bij elektrische modellen krijg je zelfs 8 jaar batterijgarantie. Zo wordt de kwaliteit verzekerd en eventuele onzekerheden voor jouw als koper weggenomen. Niks voor niets zijn we daarom trots om Hyundai dealer te zijn.

Een Hyundai occasion kopen bij dé dealer uit Twente

Voor een Hyundai occasion kun je terecht bij onze vestigingen in Enschede, Harbrinkhoek (Almelo) en Hengelo (O). Bij al deze locaties vind je een ruime keuze aan Hyundai modellen, vraag vrijblijvend een offerte- of proefrit aan. Naast onze Hyundai Occasions bieden wij ook nog een ruime voorraad aan andere merk occasions!

HomeAutoOccasionHyundai occasion