Werken bij Autogroep Twente

Werken bij Autogroep Twente, dat is werken bij een middelgroot dealerbedrijf in het hart van Twente met 3 vestigingen. Naast de 3 Autogroep Twente vestigingen in Almelo (Harbrinkhoek), Hengelo en Enschede hebben we ook een eigen schadeherstel bedrijf (Autoschade Twente), leasemaatschappij (Autolease Twente), verhuurmaatschappij (Autohuur Twente), groothandel (Groothandelgroep Twente) en tankstation.

Bekijk de actuele vacatures

Oog voor elkaar

Dagelijks werken we met ruim 100 collega’s aan de mobiliteit van onze klanten. Dat doen we met een glimlach en nuchtere Twentse insteek. Geen poespas, doen wat je zegt en altijd met de klant als uitgangspunt. Wij maken het voor onze klanten voor elkaar! Er zijn weinig bedrijven waar de directeur op de jaarlijkse feestavond de microfoon pakt en er uit volle borst een Hazes klassieker uit gooit. Bij Autogroep Twente kan het! Omdat we naast het werk voor onze klanten ook oog hebben voor elkaar. Wie hard werkt met elkaar, mag ook samen genieten. Van feestavond tot wintersport met collega’s. Van kerstdiner tot BBQ. Wie bij ons komt werken, wordt onderdeel van de Autogroep Twente familie.

Altijd op zoek naar talent

Ben jij met al jouw talenten, een meerwaarde voor ons bedrijf? Dan komen wij graag met jou in contact. We zijn namelijk altijd op zoek naar talent. Bekijk online onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie naar marketing@autogroeptwente.nl .

Actuele vacatures

Algemeen

Vestiging Almelo (Harbrinkhoek)

Vestiging Hengelo

Vestiging Enschede

Autolease Twente

Autohuur Twente

Autoschade Twente

Grooothandelgroep Twente

HomeWerken bij Autogroep Twente