Bekijk onze Private lease modellen

Private Lease, maar dan écht persoonlijk

Leasen bij Autogroep Twente betekent zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag. Je kunt de auto gratis omruilen na 12 maanden, bijvoorbeeld door veranderingen in de thuissituatie. Zo maken we autorijden flexibel en altijd op maat. Door onze drie locaties in Twente zijn we altijd in de buurt om jou te helpen bij het vinden van de juiste auto, onderhoud zonder veel poespas te regelen en mee te denken voor alle uitdagingen die jij ziet met jouw auto.

Gratis omruilen

Bij Autogroep Twente denken we graag met je mee, ook tijdens de looptijd van jouw leasecontract. Kleine op komst? Of gaat er juist een kind de deur uit? Geen probleem! Jouw auto past altijd bij jouw situatie. Zonder omruilkosten stap jij na 12 maanden in een andere auto die weer past bij jouw situatie. Het maandbedrag wat je betaald passen we aan op de auto die je rijdt, maar verder houden we het graag makkelijk. Dan kun jij je richten op de nieuwe situatie en heb je alles weer voor elkaar.

Altijd onderweg

Krijg je pech met jouw leaseauto? Gaan we regelen! Onze pechhulp zorgt dat de auto naar ons toekomt, wij repareren de auto en zorgen dat jij gratis vervangend hebt totdat jouw auto weer helemaal in orde is. Zo heb jij vervoer altijd voor elkaar, in binnen- en buitenland. Zo kom je nooit langer stil te staan als nodig en maken wij ons wel druk om te zorgen dat je eigen auto weer snel in orde is. Ongeluk of pech, wij helpen je graag weer op weg.

Dichtbij in Twente

Op zoek naar een auto of vragen over het leasen van een auto bij Autogroep Twente? Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen. Wij denken graag met je mee in het vinden van de juiste auto, een passend leasecontract of het beantwoorden van vragen bij het maken van jouw keuze.

HomePrivate Lease overzicht