Occasion

Op zoek naar een occasion? We hebben een groot aanbod tweedehands auto’s. Bekijk hieronder ons aanbod occasions van verschillende merken in diverse uitvoeringen.

Voordelen van Occasion auto’s

Een van de voordelen van occasion auto’s is natuurlijk de prijs. Omdat de tweedehands auto al wat kilometers heeft gereden kun je mogelijk hetzelfde automodel zelf kopen, maar dan tegen een lagere prijs. Dit scheelt voor zakelijke rijders ook in de afschrijving van de auto. Daarnaast is het verzekeringsbedrag van een occasion vaak wat lager dan een nieuwe auto. Genoeg financiële redenen om voor een mooie occasion te kiezen.

Onze merken occasion auto’s

Als trotse Hyundai Dealer bieden wij niet alleen het Hyundai occasions aan. Wij zijn merkonafhankelijk, daarom kunnen wij de beste auto van alle merken aanbieden op basis van jouw wensen en budget. Met ons grote aanbod tweedehands auto’s is de kans groot dat je gewenste occasion bij ons vindt. Mocht jouw gewenste occasion niet op voorraad zijn, dan kunnen wij dankzij ons grote netwerk van autodealers jou helpen met het vinden van de perfecte auto.

Bekijk ook deze occasion automerken

HomeAutoOccasion