Schadeherstel

Al jaren is Autoschade Twente (voorheen Autoschade Jelle) onderdeel van de Autogroep Twente familie. Autoschade Twente is een universeel schadeherstelbedrijf voor alle automerken. De afgelopen jaren is er volop geïnvesteerd in mens en materieel. De werkplaats is helemaal up-to-date volgens de laatste technieken en richtlijnen. Zo is Autoschade Twente gereed voor de toekomst.

Naar website Autoschade Twente »

Gratis vervangend vervoer

Van hagelschade tot uitdeuken en spuiten. Ongeacht hoe groot de schade. Bij Autoschade Twente werken ervaren schadeherstellers en autospuiters die elke schade de baas kunnen. Schade aan jouw auto is sowieso al vervelend, helemaal als je jouw auto een tijdje moet missen voor de herstelwerkzaamheden. Daarom krijg je bij Autoschade Twente gratis passend vervangend vervoer aangeboden, ongeacht hoe lang de herstelwerkzaamheden duren.

Erkend schadehersteller

Autogroep Twente is aangesloten bij brancheorganisatie FOCWA en Schadegarant. Klanten krijgen daardoor 4 jaar FOCWA-garantie op alle uitgevoerde herstelwerkzaamheden. Bij de meeste schadegevallen ben je afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Autoschade Twente zorgt voor een correcte afhandeling van schade bij jouw verzekeraar. Niet voor niets zijn ze erkend schadehersteller.

Jouw contactpersoon bij Autoschade Twente is Ronny Lijster. Telefoonnummer 0546 – 87 30 21

Naar website Autoschade Twente »
HomeServiceSchadeherstel