Profiteer van €2500 voordeel
December actie
Profiteer in december 2023 van €2500 voordeel
Hyundai Santa Fe
Nu vanaf
€ 55.995,-
Private lease
€ 769,-

Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

De Hyundai Santa Fe is een krachtige, elegante SUV met toonaangevende ruimte en veiligheidsvoorzieningen. Het uiterlijk is stoer, atletisch en gedurfd. Bijzonder is zijn krachtige voorzijde met de Cascade-grille en de opvallende twin-koplampen met LED-dagrijverlichting.

€2500 voordeel in december 2023

Van 1 december tot en met 31 december ontvang je €2.500,- korting op Tucson, IONIQ 5 en Santa Fe modellen met de bouwjaren 2022 of 2023. Van Plug-in Hybrid (PHEV) tot Mild-hybrid (MHEV) en de Hybrid (HEV), jij bepaalt! Laat je telefonisch of per mail verder informeren door onze verkoopmedewerkers, kom langs in de showroom om de auto’s van dichtbij te bekijken of ervaar de auto’s zelf tijdens een proefrit.

Bekijk onze actuele voorraad Santa Fe

20 jaar SANTA FE – de evolutie van een icoon.

In 2000 introduceerde Hyundai de eerste generatie SANTA FE, en was daarmee direct een van de pioniers op de SUV-markt. De enorm succesvolle Hyundai SANTA FE, die nu zijn 23ste verjaardag gevierd heeft, is een icoon voor het merk geworden.

Stijlvol en elegant

Stijlvol en elegant, de nieuwe Hyundai Santa Fe is een gespierde en stoere verschijning met premium kwaliteit, ruimte en comfort.

Motoren

De Hyundai Santa Fe wordt leverbaar met de krachtige 1.6T-GDi hybride benzinemotor (230 pk). Ook kan je kiezen voor een (265 pk) Plugin hybride benzinemotor. Deze heeft de mogelijkheid om meer dan 50km elektrisch te rijden en is ook standaard voorzien van 4 wielaandrijving.

De rustgevende technologie van een hightech SUV

De nieuwe Santa Fe is voorzien van talloze innovatieve technologieën die helpen stress te voorkomen tijdens de rit. Deze zogenoemde Calm Tech helpt om van de Santa Fe een comfortzone te maken voor alle inzittenden. Het verbetert niet alleen de wegligging, het kijkt ook uit voor andere weggebruikers en zorgt er zelfs voor dat inzittenden de auto niet verlaten voordat dat veilig kan. De Calm Tech-systemen werken op de achtergrond om stress te beperken, zodat je niet uit je comfortzone hoeft te komen.

Waarom Hyundai Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid Daarom Hyundai Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

  • Milieuvriendelijker
  • ruimer
  • Comfort
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Santa Fe

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Santa Fe staan?

HomeHyundaiModellenHyundai Santa Fe Plug-in Hybrid