Afleverpakket

Wie onbezorgd op weg wil kiest voor een afleverpakket van Autogroep Twente.

Ons standaard afleverpakket kost € 895,-. Wat mag je van ons verwachten voor dat bedrag?

12 maanden BOVAG garantie

Standaard op elke occasion boven € 4.500,- ontvang je 12 maanden BOVAG garantie. Deze garantie verzekert jou van zorgeloos rijplezier zonder onverwachte kosten. Gaat er onverhoopt iets stuk? Dan repareren wij dit kosteloos voor je.

Garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen

Gedurende de 12 maanden BOVAG garantieperiode geven we jou ook garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen zoals banden, remmen, uitlaat en accu. Je weet dus zeker dat jij gedurende de eerste 12 maanden na aflevering niet geconfronteerd zult worden met kosten voor het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen.

Nieuwe APK bij aflevering

Onze keurmeesters controleren jouw auto op alle APK punten en voeren de nodige reparaties uit. Bij auto’s die officieel nog niet toe zijn aan een APK controleren wij deze toch op de APK controle punten om er zeker van te zijn dat er geen mankementen zijn.

Gecontroleerde kilometerstand

Alle occasions zijn voorzien van een tellerstand controle. Met een gecontroleerde kilometerstand weet je zeker dat jij een juiste occasion gekocht hebt.

Gratis Pechhulp in heel Europa

Je ontvangt van ons een jaar lang de Autogroep Twente “Voor Elkaar” pas. Dit abonnement is 24 uur per dag geldig en te gebruiken in heel Europa. Je wordt kosteloos op weg geholpen, ook wanneer je bijvoorbeeld thuis met een lege accu staat. De ANWB pechhulp is hiermee overbodig en jij bespaart hiermee een duur abonnement. Wanneer het abonnement verlopen is ontvangt je van ons bij de volgende onderhoudsbeurt weer een nieuwe pas, geheel gratis.

Volledige afleverbeurt

Jouw auto krijgt voor de aflevering een volledige onderhoudsbeurt. Mocht het noodzakelijk blijken om aanvullende werkzaamheden uit te voeren (bijvoorbeeld het vervangen van banden of remblokken) dan is dit uiteraard inbegrepen. Bij ons gaan alle auto’s netjes en veilig de weg op.

Tenaamstelling

Als RDW gemachtigde verzorgen wij dat het kenteken te naam gesteld wordt. Een eventuele inruilauto wordt bij het RDW gevrijwaard. Je ontvangt vervolgens thuis het nieuwe kentekenbewijs (Credit Card formaat).

Interieur & Lakreiniging

Vóór de aflevering wordt de auto van binnen en buiten grondig gereinigd. De lak wordt eventueel (opnieuw) gepolijst en in de was gezet. Eventuele kleine lakbeschadigingen worden zo netjes mogelijk gecamoufleerd.

HomeServiceAfleverpakket