Hyundai Dealer

Autogroep Twente is dé Hyundai dealer in Twente, met vestigingen in de 3 grote steden. Autogroep Twente is sinds 2011 ieder jaar uitgeroepen tot Hyundai excellent dealer en ook al 5 jaar op rij tot Frontier dealer. Hiermee ben je verzekerd van een garage met alle kennis in huis, een hoge klanttevredenheid en gemotiveerde medewerkers.

Innovatief en duurzaam merk

Met Hyundai hebben we een van de meest duurzame en innovatieve automerken in huis. Ze lopen voorop als het aankomt op duurzamere vormen van mobiliteit. Met de Hyundai Kona Electric en de Hyundai IONIQ zijn ze wereldwijd marktleider op het gebied van elektrisch rijden. Met de Hyundai Nexo lanceerden ze bovendien in 2019 de eerste SUV met een op waterstof aangedreven brandstofcel.

Hyundai wil niet alleen het duurzaamste automerk ter wereld zijn, ze zijn het ook echt. Niet voor niets dat grote merken zoals Audi de samenwerking zoeken met Hyundai op het gebied van duurzame autotechniek.

Betaalbaar en klantvriendelijk

Naast het duurzaamste automerk ter wereld wil Hyundai ook bekend staan als het klantvriendelijkste automerk dat bereikbaar is voor iedereen. Dat zie je terug in de brede range modellen en uitvoeringen. Voor elke portemonnee is er een geschikte Hyundai met tal van extra’s die standaard bij de prijs inzitten.

Klantvriendelijkheid zie je ook terug in het uitgebreide garantieprogramma van Hyundai. Op elke nieuwe Hyundai krijg je maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie. Dat sluit naadloos aan op de filosofie van Autogroep Twente. Als het aankomt op klanttevredenheid gaan we heel ver voor onze klant. Letterlijk en figuurlijk. Sta je namelijk met pech in het buitenland? Ook dan is Hyundai er voor jou.

>> naar de Hyundai website van Autogroep Twente

HomeOver onsHyundai Dealer