Over ons

Autogroep Twente is de partner als het gaat om mobiliteit:

Verkoop nieuw/gebruikt:

Op zoek naar een andere auto? Wij  helpen u graag met het vinden van een auto dat bij u past. Als het nu gaat om een nieuwe of gebruikte auto. Wij bieden voor u een oplossing op maat.

Onderhoud:

Als officieel Hyundai dealer voor Almelo, Hengelo en Enschede zijn wij bij uitstek het adres voor al het onderhoud aan uw auto. Of het nu gaat om het normale periodieke onderhoud of voor het verhelpen van eventuele storingen of defecten aan uw auto, in onze moderne werkplaats is deze in goede handen.

Schadeherstel:

Autogroep Twente heeft een jarenlange ervaring betreffende schadeherstel voor alle merken. Bij all-risk verzekeringen of bij verhaalschade zorgen wij meteen voor vervangend vervoer.

Zakelijke Lease en Private Lease:

Private Lease Twente is onderdeel van Autolease Twente en richt zich op de particuliere markt. Autolease Twente is een universele leasemaatschappij en maakt deel uit van Autogroep Twente, met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede. Door deze goede regionale dekking binnen Twente kunnen wij u met alle mobiliteitszaken van dienst zijn.

Met private lease wordt nieuw rijden voor iedereen bereikbaar! U bent voor een vaste prijs per maand altijd mobiel, compleet met all-risk verzekering, onderhoud, (winter)banden, pech hulp, wegenbelasting en nog veel meer! Alleen de brandstofkosten nog!

Autoverhuur

Bij Autogroep Twente kunt u nu ook terecht voor autoverhuur. Wilt u een auto huren voor een korte of lange periode? Het is allemaal mogelijk.

Kom gerust eens naar één van onze vestigingen. Daar helpen onze medewerkers u graag verder!