Hyundai's allereerste compacte elektrische auto
Hyundai INSTER

Hyundai INSTER

Maak kennis met de INSTER, het nieuwste lid van Hyundai’s line-up van 100% elektrische auto’s. Met zijn indrukwekkende rijbereik tot wel 355 kilometer en coole features zet de compacte en veelzijdige INSTER nieuwe standaarden in de klasse van kleine elektrische auto’s. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de INSTER? Schrijf je dan in voor de speciale INSTER-nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de INSTER nieuwsbrief

Exterieur

Ruime en veelzijdige elektrische stadsauto. Het gedurfde uiterlijk van de Hyundai INSTER combineert een futuristisch, innovatief design met een ruim interieur in een compacte SUV-outfit. Met zijn aantrekkelijke looks zal de veelzijdige INSTER alle ogen op zich gericht krijgen.

Stoere SUV-outfit

De robuuste wielkasten, hightech bumpers en stoere skidplates geven de voor- en achterzijde van de INSTER een extra krachtige uitstraling.

Vooraanzicht compacte elektrische auto Hyundai INSTER, geparkeerd in straat.

Opvallende LED-verlichting

Bij de eerste aanblik vallen direct de pixel-grafische richtingaanwijzers, achterlichten en bumpers op; een designelement dat gedeeld wordt met andere leden van de Hyundai EV-familie.

Driekwart vooraanzicht compacte elektrische auto Hyundai INSTER, rijdend in een bocht in de stad.

Interieur

Ruim, veelzijdig en flexibel. Met zijn compacte afmetingen kan de Hyundai INSTER de wendbaarheid en het gebruiksgemak bieden dat je van een kleine SUV verwacht, gekoppeld aan nog meer flexibiliteit dankzij een ruim interieur en een grote bagageruimte.

10,25-inch digitaal instrumentenpaneel en infotainment-touchscreen

Binnenin biedt de INSTER verbeterde technologie en gebruiksgemak met een 10,25-inch digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch infotainment-touchscreen met navigatie.

Cockpit Hyundai INSTER met digitaal instrumentenpaneel en infotainment-touchscreen.

Draadloos opladen in de compacte middenconsole

Het draadloze oplaadstation voor de smartphone is geïntegreerd in de compacte middenconsole die is ontworpen om een ruimtelijk gevoel te creëren.

Middenconsole Hyundai INSTER met geïntegreerd draadloos oplaadstation smartphone.

Profiteer van veelzijdige flexibiliteit.

Het interieur van de Hyundai INSTER is zeer veelzijdig, met een ruime toegang tot de voorste zitrij. Alle stoelen, inclusief de bestuurdersstoel, kunnen worden neergeklapt voor extra flexibiliteit. Verwarmbare voorstoelen en een verwarmbaar stuur zijn optioneel. De rugleuningen op de tweede zitrij kunnen in de verhouding 50:50 worden neergeklapt en de stoelen achterin zijn behalve verschuifbaar ook kantelbaar. Schuif de stoelen achterin naar voren om meer bagageruimte te creëren, of schuif een stoel naar achteren voor meer beenruimte.

Prestaties

Standaard is de Hyundai INSTER uitgerust met een 42 kWh-batterijpakket, maar je kunt ook kiezen voor een 49 kWh-batterijpakket (Long-Range). Beide versies worden aangedreven door een enkele elektromotor die 71,1 kW (97 pk) levert in de versie met 42 kWh-batterijpakket en 84,5 kW (115 pk) in de versie met 49 kWh-batterijpakket.

Toonaangevende actieradius

De INSTER heeft een geschatte, toonaangevende actieradius van 355 km (WLTP) op een enkele lading voor de versie met 49 kWh-batterijpakket.

Rijbereik Hyundai INSTER in cijfers: 355 kilometer.

Snelladen

Aan een 85,3 kW DC-snellaadstation is de INSTER onder optimale omstandigheden van 10 tot 80% van de batterijcapaciteit op te laden in ongeveer 30 minuten. De INSTER is ook standaard uitgerust met een 11 kW boordlader.

Laadtijd Hyundai INSTER in cijfers: 10-80% in 30 minuten.

Geavanceerde elektrische aandrijflijn

De Hyundai INSTER combineert een geavanceerde elektrische aandrijflijn met slimme features in een compacte SUV.

  • Batterij: Standaard 42 kWh, Long-Range 49 kWh
  • Vermogen: Standaard 71,1 kW (97 pk), Long-Range 84,5 kW (115 pk)
  • Actieradius: Standaard tot wel 300 km, Long-Range tot wel 355 km
  • Topsnelheid: Standaard 140 km/u, Long-Range 150 km/u
Schrijf je in voor de INSTER nieuwsbrief

Detail LED-dagrijverlichting Hyundai INSTER en vooraanzicht Hyundai INSTER die met laadkabel is verbonden aan een laadpunt.

Veiligheid

Geavanceerde rijhulpsystemen en veiligheidsvoorzieningen

Behalve een riante actieradius en laadsnelheid biedt de Hyundai INSTER ook een schat aan geavanceerde technologie, waaronder tal van geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen.

Surround View Monitor

Krappe parkeergarage? Kleine autowasstraat? Geen probleem. De Surround View Monitor maakt manoeuvreren in krappe ruimten eenvoudig en veiliger.

Cockpit Hyundai INSTER met zicht op stuurwiel, centrale touchscreen en middenconsole.

Blind-spot View Monitor (BVM)

Je kunt schuin links en rechts achter de INSTER kijken via het digitale instrumentenpaneel. De camera’s zijn actief zodra je de richtingaanwijzer inschakelt om van rijstrook te wisselen.

Zicht op stuurwiel en digitaal instrumentenpaneel van compacte elektrische auto Hyundai INSTER.

Hyundai Smart Sense: veiligheids- en geavanceerde rijhulpsystemen

Hyundai’s nieuwe elektrische stadsauto de INSTER biedt het meest complete veiligheidstechnologiepakket in zijn klasse, inclusief geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS).

  • Rijhulpsystemen: Lane Keeping, Lane Following Assist en Intelligent Speed Limit Assist.
  • Voorkomen van een aanrijding: Forward Collision-Avoidance Assist 1.5 en Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist.
  • Veiligheid van bestuurder en inzittenden: Driver Attention Warning en Leading Vehicle Departure Alert.
  • Parkeren en monitoren van de omgeving: Parking Collision-Avoidance Assist Rear en Parking Distance Warning Front and Rear.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de INSTER? Schrijf je dan in voor de speciale INSTER-nieuwsbrief.

Inschrijving Hyundai INSTER

  • Niet verplicht, wel handig. We bellen zodra we meer weten over de INSTER. Zo heb je voorrang bij het bestellen of bij een proefrit.

HomeHyundaiModellenHyundai INSTER