Hyundai Nexo
De nieuwste generatie waterstofauto van Hyundai
Nu vanaf
€ 69.995,-

Hyundai Nexo

Ultieme eco-auto en met slechts 4 % bijtelling

De elektrisch aangedreven SUV Hyundai NEXO met brandstofcel – met slechts 4 procent bijtelling voor zakelijk rijders – kan maar liefst 665 kilometer (volgens WLTP) afleggen op een volle tank waterstof. Bovendien is de NEXO geheel emissievrij. Dat betekent dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Het enige wat de NEXO uitstoot is … water!

Op weg naar een schonere toekomst

De nieuwe Hyundai NEXO is een innovatieve waterstofauto die geavanceerde technologie combineert met een futuristisch design en geweldige rijeigenschappen.

Hyundai als pionier voor waterstofauto’s

Hyundai is een pionier op het gebied van waterstofauto’s en beschouwt de brandstofceltechnologie als dé oplossing voor emissieloze auto’s. Al sinds 1998 investeert Hyundai veel geld in de ontwikkeling van elektrische auto’s met een brandstofcel en in 2013 begon Hyundai als eerste autofabrikant ter wereld de serieproductie van een waterstofauto, de Hyundai ix35 Fuel Cell. Inmiddels geldt Hyundai wereldwijd als een van de leidende autofabrikanten op het gebied van brandstofceltechnologie.

Downloads

> Brochure Hyundai NEXO

> Prijslijst Hyundai NEXO

Technische specificaties
HomeHyundaiModellenHyundai Nexo