Nieuwe norm in de klasse van de compacte SUV’s
Hyundai KONA Mild-Hybrid
Nieuwprijs
€ 30.995,-
Private lease
€ 519,-

Hyundai Kona Mild Hybrid

Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de KONA Mild-Hybrid opnieuw de toon in zijn klasse. De compacte SUV is breder en langer geworden, maar behoudt zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. Dankzij nieuwe slimme technologieën, zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt deze veelzijdige SUV je nog verder. Behalve als Mild-Hybrid is de KONA ook verkrijgbaar als Electric en als Hybrid. De KONA Electric volgt later dit jaar, maar is al wel te reserveren.

Meer ruimte voor meer mogelijkheden

Hyundai koos voor een onconventionele aanpak door eerst de elektrische variant van de KONA te ontwikkelen, waarbij een strakke, onderscheidende voorzijde is gecombineerd met vloeiende, aerodynamische lijnen. De compacte SUV is nu breder en langer, met behoud van zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. De KONA Mild-Hybrid en de KONA Hybrid nemen veel van de designkenmerken van de KONA Electric over, zij het met een onderscheidende twist.

Onderscheidend design

Voor een nog dynamischere uitstraling wordt de opvallende voorzijde van de KONA Mild-Hybrid geaccentueerd door een Seamless Horizon reflector. Dankzij zijn moderne, aerodynamische design levert de Hyundai KONA Mild-Hybrid uitstekende prestaties zonder in te boeten aan stijl. Zijn dynamische styling wordt geaccentueerd door robuuste randen rond de wielkast waarin de koplampen en achterlichten zijn verwerkt. Voor een nog dynamischere uitstraling wordt de opvallende voorzijde van de KONA Mild-Hybrid geaccentueerd door een Seamless Horizon reflector.

Stijlvolle ruimte

Om een maximale leefruimte te kunnen bieden, is de KONA verder geëvolueerd. Hij is nu breder en langer, met royale been- en schouderruimte op de tweede zitrij. De Hyundai KONA Mild-Hybrid biedt een veelzijdiger interieur met nog meer comfort en nog meer ruimte voor zowel de inzittenden als hun bagage. Als het op opbergruimte aankomt is de Hyundai KONA Mild-Hybrid uniek in zijn klasse. Met de achterbankleuning omhoog is er 466 liter aan laadruimte. Dat is 30 procent meer dan in zijn voorganger.
Met de achterbankleuning neergeklapt heb je zelfs 1.300 liter aan laadruimte tot je beschikking. De achterbankleuning is in delen neerklapbaar (40:20:40) zodat je ook grote spullen kunt vervoeren. Dankzij het skiluik is er plek voor zowel vier paar ski’s als vier inzittenden. Geniet van 466 liter laadruimte met de achterbankleuning omhoog. Dat is 30 procent meer dan in zijn voorganger. Een van de hoogtepunten van de op de bestuurder gerichte cockpit is het ‘zwevende’ horizontale dashboard dat eenvoudig toegang biedt tot de bediening van de verwarming en airconditioning en andere bedieningselementen.

Geavanceerde slimme technologie

Met zijn indrukwekkende, ultramoderne slimme technologie zet de KONA Mild-Hybrid nieuwe normen in de klasse van de compacte SUV’s. Geniet van de nieuwste connectiviteit en slimme gebruiksfeatures, ondersteund door geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen. Het is ook de eerste Hyundai met de nieuwe Connected Car Navigation Cockpit met next level ‘Over-The-Air’ (OTA) software-updates. Een scherpe diagonale vouw over de flanken verbindt de satijn-verchroomde taillelijn met de spoiler. Daardoor ontstaat een accentlijn die rond de gehele achterzijde van de auto doorloopt.
De kenmerkende voorzijde is voorzien van LED-koplampen die zijn geïntegreerd in de wielkasten. Samen met de Seamless Horizon-lamp vormen zij een opvallende lichtsignatuur. De opvallende achterzijde is eveneens voorzien van een Seamless Horizon-lamp. Het hoog geplaatste remlicht is naadloos geïntegreerd in de satijn-verchroomde lijst van de spoiler. De dynamische styling van de KONA Mild-Hybrid wordt geaccentueerd door robuuste zwarte randen rond de wielkasten met daarin geïntegreerd de voor- en achterlichten.

Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke Hyundai is ook de nieuwe Hyundai KONA Mild-Hybrid gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Zodat jij kunt genieten van de dingen waar je van houdt in het leven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je auto.

Standaard voorzien van:
HomeHyundaiModellenHyundai Kona Mild Hybrid