Hyundai Kona
Nu ook als sportieve N-Line.
Nu vanaf
€ 29.795,-
Private lease
€ 475,-

Hyundai Kona Mild Hybrid

Gedurfde styling

Klik hier voor Prijslijst Hyundai KONA

Fraaie dubbele koplampen, stoere zwarte wielkastranden, een krachtige body met mooie golvende lijnen: met zijn gedurfde styling is de Hyundai KONA een opvallende verschijning in de klasse van de compacte SUV’s. De fraaie kleuren aan de buitenkant van de Hyundai KONA vind je ook terug aan de binnenkant. Met head-up display, Apple CarPlay en nog veel meer.

Standaard mild hybride

De vernieuwde Kona is standaard voorzien van (mild) hybride techniek waarmee de CO2 uitstoot tot een minimum beperkt wordt. Kies je handgeschakelde voor 1.0TGDi dan is deze voorzien van een intelligente 6 versnellingsbak die zelf kan ontkoppelen om zo maximaal gebruik te maken van de snelheid die je nog hebt. Zo kan hij de auto laten zeilen, maar ook de mild hybride batterij opladen door de snelheid om te zetten in stroom. Wanneer je dan weer snelheid wil maken dan ondersteunt de electromotor de benzinemotor om zo benzine te besparen.

Nu ook als N-Line

Op veler verzoek heeft ook de Kona de N-Line behandeling gekregen die hij verdient! De Kona N-Line is voorzien van een flink aangepakt in en exterieur dat recht doet aan zijn sportieve aard.

Downloads

Brochure-Hyundai-KONA

Standaard voorzien van:
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

HomeHyundaiModellenHyundai Kona Mild Hybrid