Groter, ruimer, slimmer, moderner
De nieuwe Hyundai KONA Hybrid
Nieuwprijs
€ 34.995,-
Private lease
€ 535,-

Hyundai Kona Hybrid

Een unieke actie van Autogroep Twnte, van €34.995,- voor €32.995,-. Bekijk de €2.000,- voordeel actie.

Groter, ruimer, slimmer, moderner.

Dankzij zijn innovatieve hybride-aandrijflijn combineert de Hyundai KONA Hybrid opvallende looks met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik. Deze nieuwe compacte SUV is breder en langer geworden, maar behoudt zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. Met zijn moderne, aerodynamische design en nieuwe slimme technologieën, zoals geavanceerde rijhulpsystemen en intuïtieve connectiviteitsfuncties, brengt deze veelzijdige SUV je nog verder. Behalve als Hybrid is de KONA ook verkrijgbaar als Electric en als Mild-Hybrid.
Bekijk ons actuele aanbod

Bekijk onze Hyundai KONA Hybride test

Meer ruimte voor meer mogelijkheden.

Hyundai koos voor een onconventionele aanpak door eerst de elektrische variant van de KONA te ontwikkelen, waarbij een strakke, onderscheidende voorzijde is gecombineerd met vloeiende, aerodynamische lijnen. De compacte SUV is nu breder en langer, met behoud van zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design.

Onderscheidend design.

De opvallende voorzijde van de KONA Hybrid wordt geaccentueerd door een Seamless Horizon-lamp die, voor een nog dynamischere uitstraling, elegant over de hele breedte van de motorkap loopt. Een scherpe diagonale vouw over de flanken verbindt de satijn-verchroomde taillelijn met de dakspoiler. Daardoor ontstaat een accentlijn die rond de gehele achterzijde van de auto doorloopt. De kenmerkende voorzijde is voorzien van LED-koplampen die zijn geïntegreerd in de wielkasten. Samen met de Seamless Horizon-lamp resulteert dat in een opvallende lichtsignatuur.
De achterzijde is eveneens voorzien van een Seamless Horizon-lamp. Het hoog geplaatste remlicht is naadloos geïntegreerd in de satijn-verchroomde lijst van de spoiler. Om de aerodynamische prestaties te verbeteren, heeft de KONA Hybrid actieve luchtkleppen aan de boven- en onderzijde. Die zorgen niet alleen voor een gunstige luchtweerstandscoëfficiënt, maar geven de KONA Hybrid ook een EV-achtig uiterlijk. De dynamische styling van de KONA Hybrid wordt geaccentueerd door robuuste zwarte randen rond de wielkasten met daarin geïntegreerd de voor- en achterlichten.

Stijlvolle ruimte.

Om een maximale leefruimte te kunnen bieden, is de KONA verder geëvolueerd. Hij is nu breder en langer, met royale been- en schouderruimte op de tweede zitrij. Het dashboard is voorzien van twee geïntegreerde panoramische beeldschermen: een 12,3-inch infotainmenttouchscreen en een 12,3-inch digitaal cluster. Als het op opbergruimte aankomt, is de Hyundai KONA Hybrid uniek in zijn klasse. Met de achterbankleuning omhoog is er 466 liter aan laadruimte. Dat is 30 procent meer dan in zijn voorganger. Met de achterbankleuning neergeklapt heb je zelfs 1.300 liter aan laadruimte tot je beschikking. De achterbankleuning is in delen neerklapbaar (40:20:40) zodat je ook grote spullen kunt vervoeren. Dankzij het skiluik is er plek voor zowel vier paar ski’s als vier inzittenden.

Geavanceerde slimme technologie.

Met zijn indrukwekkende, ultramoderne slimme technologie zet de KONA Hybrid nieuwe normen in de klasse van de compacte SUV’s. Geniet van de nieuwste connectiviteit en slimme gebruiksfeatures, ondersteund door geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen. Het is ook de eerste Hyundai met de nieuwe Connected Car Navigation Cockpit met next level ‘Over-The-Air’ (OTA) software-updates. Met de Hyundai Digital Key ontgrendel je de KONA Hybrid door je smartphone tegen de deurgreep van het bestuurders- of bijrijdersportier te houden.Voel je nog veiliger met Hyundai Smart Sense, de geavanceerde rijassistentiesystemen die zorgen voor optimale veiligheid en het beste gebruiksgemak onderweg. Met zijn geavanceerde connectiviteitsfuncties brengt de KONA Hybrid je nog verder.

 

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Net als elke Hyundai is ook de KONA Hybrid gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dat bewijzen we met onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Voor de hoogvoltagebatterij in de KONA Hybrid geldt 8 jaar/160.000 km garantie.
Standaard voorzien van:
HomeHyundaiModellenHyundai Kona Hybrid