Bereik tot 514 kilometer
Hyundai Kona Electric
Nieuwprijs
€ 36.995,-
Private lease
€ 559,-

Hyundai Kona Electric

Een unieke actie van Autogroep Twente! Ontvang tot wel €4.950,- voordeel op een nieuwe KONA Electric. Bekijk de €4.950,- voordeel actie.

Groter, ruimer en slimmer. De nieuwe Hyundai Kona Electric heeft het allemaal. Een futuristische nieuwe look, een nog dynamischer voorkomen en een grotere leefruimte. Met een actieradius van 514 kilometer de grootste in zijn klasse. Inclusief SEPP-subsidie is de KONA Electric al leverbaar vanaf  €36.995*. Benieuwd naar de nieuwe Hyundai Kona Electric? We vertellen je er graag alles over.

Bekijk ons actuele aanbod

Bekijk onze Hyundai KONA Electric test

Bekijk ons actuele aanbod

Opvallend en uniek

Wat opvalt aan de nieuwe Kona Electric is de unieke Pixelated Seamless Horizon Lamp, die over de volle breedte van de motorkap reikt en de KONA Electric een nog dynamischer voorkomen geeft. Dezelfde Pixelated Seamless Horizon Lamp is ook achter weergegeven, zo krijg je een harmonieus totaalbeeld. Deze unieke LED-verlichtingssignatuur zorgt ervoor dat de de KONA Electric zich onderscheidt van de massa.

Groter en ruimer

De Hyundai Kona EV biedt meer been- en schouderruimte op de achterbank dan de populaire voorganger. Omdat er geen transmissie in de middentunnel vereist is heeft de Kona Electric een volledig vlakke vloer. Dit zorgt ervoor dat je achterin nog meer zitruimte hebt, zo kun je genieten van een ruimer interieur. De shift-by-wire transmissiekeuzehendel is verplaatst naar de stuurkolom. Daardoor is er nu meer bergruimte rond de open middenconsole. De slimme draaibare bekerhouders in de middenconsole kun je inschuiven als je ze niet gebruikt, dat biedt flexibiliteit om ook andere voorwerpen op te bergen. Met de achterbank plat heb je maar liefst 1300 liter bagageruimte. Ideale pakruimte!

Bekijk ons actuele aanbod

Technologie

Twee elegant gebogen panoramische beeldschermen bieden een high-tech ervaring en intuïtieve bediening: een infotainmenttouchscreen van 12,3 inch en een digitaal cluster van 12,3 inch. De Head-up Display leidt je veilig door het verkeer en projecteert informatie – zoals navigatieaanwijzingen en waarschuwingen – direct in je blikveld terwijl je je ogen op de weg hebt. Dit is niet alleen handig maar ook nog eens veiliger. Geniet van de gemoedsrust dat je altijd weet waar je volgende laadpunt is. Voer een bestemming in en het navigatiesysteem geeft automatisch de laadpunten langs de route aan. Zo kun je zorgeloos rijden.

Veiligheid

De KONA Electric is uitgerust met Highway Driving Assist 2.0. Dit systeem maakt gebruik van sensoren en kaartgegevens om autonoom rijden op Level 2 mogelijk te maken. Oftewel, je wordt geholpen met het acceleren, sturen en remmen. Rijd nog veiliger met actieve bestuurdersassistentie in kritieke situaties, bijvoorbeeld in het geval van uitwijkmanoeuvres, het oversteken van kruispunten en het wisselen van rijstrook. Je kunt nu schuin links en rechts achter de KONA Electric kijken via het digitale cluster. De camera’s zijn actief zodra je de richtingaanwijzer inschakelt om van rijstrook te wisselen.

Bekijk ons actuele aanbod

Prestaties

Afhankelijk van jouw mobiliteitsbehoeften en prestatiewensen kun je bij de nieuwe Hyundai KONA Electric kiezen uit twee batterijpakketten: 48,4 kWh met een rijbereik tot wel 377 km en 65,4 kWh met een rijbereik to wel 514 km. Al in 15 minuten heeft de KONA Electric met 65,4 kWh-batterijpakket en 17-inch velgen 162 km rijbereik als je oplaadt aan een snellader (100 kW gelijkstroom, DC). De KONA Electric accelereert sportief van 0 naar 100 km/u in slechts 7,8 seconden (versie met 65,4 kWh-batterijpakket en 17-inch velgen). Dit zijn uitzonderlijke prestaties voor een elektrische auto.

Walkaround Hyundai Kona Electric 2023

Bekijk hier de walkaround/full review van de Hyundai KONA Electric. In deze video kom je alles te weten over deze bijzondere e-SUV. Leer alles over het design, exterieur, interieur en specificaties. Ontdek wat de KONA Electric zo uniek maakt op het gebied van elektrisch rijden.

* De nieuwe KONA Electric komt in aanmerking voor de SEPP-subsidie. Bij aanschaf ontvang je € 2.950 subsidie. Je rijdt de KONA Electric dan al vanaf € 37.045.

Bekijk ons actuele aanbod
Technische specificaties
HomeHyundaiModellenHyundai Kona Electric