De nieuwe Hyundai i10
Groter, ruimer, veiliger en slimmer
Nieuwprijs
€ 17.999,-

Hyundai i10

De nieuwe Hyundai i10 is een compacte stadsauto en tegelijkertijd groots en geavanceerd in alle opzichten. Van het nieuwe dynamische ontwerp en de geraffineerde connectiviteit tot het vooruitstrevende veiligheidspakket en de geavanceerde technologie. Hij straalt zelfvertrouwen uit en trekt je aandacht vanaf de eerste blik. Het is meteen duidelijk dat deze stadsauto stijl in overvloed heeft. Je kunt niet om de nieuwe i10 heen.

Praktisch en ruim

De Hyundai i10 is een handige stadsauto, waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en de kleinste parkeerplaatsen benut. Je staat versteld van zijn wendbaarheid. De Hyundai i10 combineert compacte buitenmaten met veel interieurruimte. Ongeacht of je een parkeerplaats in de stad zoekt of alle spullen voor een weekendje weg meeneemt, de Hyundai i10 is flexibel en ruim.

Een van de voornaamste pluspunten van de i10, is de ruimte. Voor een compacte auto uit het A-segment is de auto namelijk verrassend ruim. Als volwassene kun je ook achterin de i10 nog steeds comfortabel zitten. Er zijn auto’s in het B-segment die minder ruimte bieden. Ook de kofferbakruimte is met minimaal 252 liter en maximaal 1.050 liter is degelijk. Kies je bewust voor een compacte auto, maar wil je wel een auto die qua ruimte praktisch en comfortabel is? Dan is de i10 een uitstekende keuze.

Veiligheid voorop

Standaard is de Hyundai i10 rijk uitgerust qua veiligheid. Zo zijn de actieve rijstrookassistent, vermoeidheidsherkenning en een noodstopsytsteem in elke versie van de i10 aanwezig. Is dat nog niet voldoende dan kun je ook nog kiezen voor een uitvoering met achteruitrijcamera en verkeersbordherkenning.

Verfrissend design

De nieuwe Hyundai i10 is qua vormgeving een stuk stijlvoller dan zijn voorgangers. Daar waar oudere modellen nog wel eens als saai werden bestempeld, is dit een auto waar je mee gezien mag worden. In vergelijking met zijn voorganger is de daklijn lager en de carrosserie breder; daardoor staat de nieuwe Hyundai i10 nog stoerder op zijn wielen. En dat zonder in te leveren aan ruimte en comfort.

Kies de i10 die bij je past

Je kunt de Hyundai i10 helemaal naar jouw smaak personaliseren, er zijn tien carrosseriekleuren en de optie van een contrasterend zwart of rood dak.

Vraag proefrit aan

Waarom Hyundai Hyundai i10 Daarom Hyundai Hyundai i10

  • Milieuvriendelijker
  • Veiliger
  • Groter
  • Comfort
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i10

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i10 staan?

HomeHyundaiModellenHyundai i10