De meest compacte en veilige SUV in z'n klasse
De nieuwe Hyundai Bayon
Nieuwprijs
€ 25.995,-
Private lease
€ 409,-

Hyundai Bayon

Als trotste Hyundai dealer kunnen we de Hyundai Bayon nieuw en tweedehands aanbieden. Stel je eigen Bayon naar wens samen met onze verkoopadviseurs in de showroom of ervaar de auto met een proefrit. Nieuw of occasion, jij bepaalt! Kom langs in onze vestiging te Almelo (Harbrinkhoek), Hengelo of Enschede en laat je informeren. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om een auto te vinden die voldoet aan je wensen en behoeften.

Hyundai Bayon nieuw Hyundai Bayon occasion

Compacte SUV met opvallend veel ruimte

De nieuwe Hyundai BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV maar is vanbinnen enorm ruim. Hij is ontworpen om een blijvende indruk te maken. Boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en een efficiënte aandrijflijn met 48V mild hybride-technologie. De BAYON is een opvallende cross-over die gepositioneerd wordt tussen de i20 en de Kona. Je zou hem daarmee ook indirect als de opvolger van de in 2019 gesaneerde ix20 kunnen zien. Het design is gebaseerd op de zogenaamde ‘sensuous sportiness filosofie’ zoals we deze ook al zagen bij de nieuwe i20 en Tucson. Herkenbaar aan de scherpe lijnen en vouwen.

De Bayon biedt voor een kleine SUV opvallend veel ruimte. Hij is 15 centimeter langer en 5 centimeter hoger dan de i20, waarop de Bayon gebaseerd is. Daarmee valt hij qua hoogte mooi tussen de i20 en de Kona in, en is hij een fractie korter dan de Kona. Ten opzichte van de i20 heeft de Bayon meer ruimte op de achterbank en een hogere zitpositie.

Bayon

Stijlvolle urban crossover.

Deze compacte, wendbare en slanke crossover-SUV onderscheidt zich met zijn stijl – de hightech details en het strakke uiterlijk tillen hem boven zijn concurrenten uit.

Beste veiligheid in zijn klasse.

Geniet van meer veiligheid en gemoedsrust met een omvangrijk pakket van geavanceerde veiligheidssystemen – waarvan vele al tot de standaarduitrusting behoren.

Interieur- en bagageruimte.

Waar het leven je ook brengt, je zult genieten van het comfort en de (bagage- en berg)ruimte in het interieur – en de hoge zitpositie voor een veilig en stoer SUV-gevoel.

Bayon heeft het beste dashboard in z’n segment

Bayon dashboard

Het digitale 10,25-inch instrumentenpaneel en de 10,25-inch touchscreen met split screen-functie zijn hightech highlights in de beste digitale cockpit in dit segment.

Bayon: veiligheid door diverse rijhulpsystemen

bayon veiligheid

Hyundai staat bekend om de rijke uitrusting als het aankomt op rijhulpsystemen en veiligheid. Dat zien we ook terug bij de Bayon. Zo is de Bayon in staat om de auto binnen de weglijnen te houden, maar kan hij ook waarschuwen voor overstekende voetgangers. De luxere versies beschikken zelfs over een functie om de snelheid automatisch aan te passen aan de geldende limieten.

Snelle en eenvoudige connectiviteit

De Bayon Comfort Smart en de Bayon Premium zijn voorzien van Bluelink. Daarmee kun je onder andere op afstand met je telefoon, deuren openen en sluiten. Meer je kunt met dit systeem bijvoorbeeld ook onderweg een vrije parkeerplaats opzoeken. Of de voordeligste benzinepomp. Bluelink voegt extra gemak toe aan jouw Bayon.

Het centrale touchscreen ondersteunt Apple CarPlay™ en Android Auto™. Dus je kunt diverse functies van je smartphone via het grote scherm bedienen.

Hyundai Bayon: 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke Hyundai is ook de nieuwe BAYON gebouwd volgens de hoogst denkbare kwaliteitsnormen. Daarom kunnen we ook de beste garantie bieden: 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Zodat je kunt genieten van al datgene wat je dierbaar is, zonder zorgen over je auto. Die bijzondere garantie wordt mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de industrie je geeft – standaard.

Standaard mild-hybride technologie

Bij de Bayon heb je enkel de keuze uit één motor met twee verschillende vermogens. Je krijgt altijd een 1 liter turbomotor. De handgeschakelde variant heeft 100 PK beschikbaar en de versie met automaat 120 PK. Daarnaast wordt de motor ondersteund door een kleine 48 volt elektromotor. Deze kan remenergie opslaan en vrijgeven wanneer nodig. Stekkeren is niet nodig. Het aanhangergewicht is 1.110 kg en de kogeldruk is 75 kilo. Mede door de elektrische hulp komt de Bayon vlot en soepel van zijn plek.

De handgeschakelde versie van de Bayon is voorzien van Hyundai ’s unieke iMT transmissie met 6 versnellingen. Dit systeem bespaart brandstof door zelf te ontkoppelen wanneer je het gas loslaat.

Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Bayon

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Bayon staan?

HomeHyundaiModellenHyundai Bayon