Allround medewerker

Locatie: Almelo

Autogroep Twente Almelo is op zoek naar een allround medewerker om ons te helpen met hand en spandiensten. In verband met de toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker. In deze functie ben je onderdeel van de aftersalesafdeling in Almelo.

Autogroep Twente is een groeiende onderneming. We zijn onderdeel van Autogroep Twente met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede.

Jouw werkzaamheden en Ervaring:

  • Auto’s wassen met de roll over
  • Klanten thuisbrengen / ophalen
  • Klanten helpen met lekke band / lege accu ‘ pechhulp’
  • Magazijnwerkzaamheden

Wat wij jou bieden:

Wij bieden jou een fulltime dienstverband in een leuk en enthousiast team. We maken geen onderscheid in functies. Als autowasser heb je net zo’n belangrijk aandeel als elke andere schakel binnen ons bedrijf. Ben je ambitieus maar blijkt dat niet direct uit jouw opleiding en ervaring? Deel je ambitie met ons. Binnen onze organisatie zijn er namelijk voldoende kansen en mogelijkheden om door te groeien.

Naast hard werken is er bij Autogroep Twente ook voldoende ruimte voor gezelligheid. Zo zijn onze Kerstborrels, Zomer BBQ’s en Wintersporttrip, feestjes waar nog lang over wordt nagepraat. Maar, “what happens at Autogroep, stays at Autogroep!” 😉

Wij zoeken een enthousiaste collega die in staat is intensief werk te verrichten met oog voor kwaliteit. Enthousiasme en motivatie wegen voor ons vele malen zwaarder dan jouw ervaring.

Solliciteer

Ben jij die enthousiaste collega die we zoeken? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeAllround medewerker