Ruime voorraad: Renault Captur

De Renault Captur is een compacte en stoere auto. Door de hoge instap bovendien erg comfortabel. Niet voor niets staat dit model al sinds de introductie stevig in de lijst van meest verkochte auto’s. Speciaal voor onze klanten hebben we nu weer een ruime voorraad van deze auto’s ingekocht.

Jong gebruikt als betaalbaar alternatief

De Capturs die we hebben ingekocht vallen allen in de categorie jong gebruikt. Jong gebruikt ziet eruit als nieuw, is vaak luxer uitgevoerd en heeft weinig kilometers op de teller. De kop is eraf. Een groot deel van de afschrijving is daarmee al achter de rug. De auto valt in een andere prijscategorie dan nieuw. Jong gebruikt is daardoor vaak aantrekkelijker dan nieuw. In veel gevallen profiteer je bovendien nog van fabrieksgarantie.

Renault Captur Private Lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Dan is private lease een interessante optie. Je rijdt al een Renault Captur voor €315,- per maand. Verzekering en wegenbelasting inbegrepen. Alleen tanken regel je zelf.

Renault Captur 0.9 TCe Intens

Een zeer nette en complete auto. Standaard voorzien van navigatie, climate control en LED-verlichting. Deze auto wordt rijklaar geleverd voor €17.995,-

Bekijk onze actuele voorraad

 

 

Renault-Captur Renault-Captur Renault-Captur

Ga terug naar het overzicht