Leerling eerste auto technicus Wij hebben een vacature voor jou!

Is het jouw hobby om regelmatig bezig te zijn met het sleutelen aan je fiets, scooter of auto? Wij hebben een vacature leerling eerste autotechnicus.

Dan hebben wij een leuke functie binnen ons bedrijf voor jou!

Kun jij jezelf vinden in onderstaand profiel?

Je hebt affiniteit met techniek en auto`s specifiek. Je bent leergierig, en start binnenkort of bent reeds bezig met een opleiding tot eerste autotechnicus of technisch specialist.

Wat hebben we te bieden?

We begeleiden je in de praktijk aan de hand van de theorie die je op school hebt geleerd. Dit doe je in moderne werkplaatsen aan auto’s met de laatste stand van techniek.

Je werkt in een team van monteurs waar je begeleid wordt door de werkplaatschef in jouw ontwikkeling. Het is onze doelstelling hierbij een langer dienstverband aan te gaan. Autogroep Twente is altijd op zoek naar getalenteerd en gemotiveerd talent om er samen een succes van te maken.

Dit zal een geleidelijk proces zijn waarin je steeds meer ervaring en kennis op doet m.b.t. de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats.

Het betreft een fulltime functie, die je kan combineren met jou opleiding.

Naast het merk Hyundai waar we Dealer van zijn, sleutel je aan alle merken en kunt dus ruime kennis en ervaring op doen.

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan direct hieronder op vacature leerling eerste autotechnicus!

Meer vacatures bekijken?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar ronny@autogroeptwente.nl

Werk bij ons met de nieuwste techniek in moderne werkplaatsen
HomeOver onsWerken bij Autogroep TwenteLeerling eerste auto technicus