Ervaren eerste auto technicus Wij hebben een vacature voor jou!

Ben jij de specialist in het zoeken van storingen en wil je werken in een moderne omgeving met de nieuwste techniek ? Wij hebben een vacature voor een eerste autotechnicus.

Kun jij jezelf vinden in onderstaand profiel?

Mag je graag storing-zoeken en wil bij ons zelfstandig werken aan die nieuwste (EV) techniek? Dan hebben we plek voor jou! Je bent leergierig, hebt reeds voldoende ervaring opgebouwd als eerste autotechnicus of technisch specialist.

Wat hebben we te bieden?

Autogroep Twente is een middelgroot autobedrijf met 3 dealerbedrijven, een eigen lease en verhuurmaatschappij in Twente. In onze vestiging in Hengelo kom je te werken in een team van monteurs waar je samen onderhoud en reparaties pleegt aan ons voornamelijk jongere rijdend wagenpark. Het is onze doelstelling hierbij een langer dienstverband aan te gaan. Opleiding en training inclusief certificering maken deel uit van jou baan bij ons. Je maakt deel uit van ónze organisatie, uitzend of recruitment werk alsmede een hiërarchische bedrijfsstructuur passen niet bij ons.
Sta jij hier het zelfde in? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan.

Het betreft een fulltime functie, voor standplaats Hengelo

Naast het merk Hyundai waar we Dealer van zijn, sleutel je aan alle merken en kunt dus ruime kennis en ervaring op doen.

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan direct hieronder op onze vacature eerste autotechnicus!

Meer vacatures bekijken?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar martin@autogroeptwente.nl

Werk bij ons met de nieuwste techniek in moderne werkplaatsen
HomeOver onsWerken bij Autogroep TwenteErvaren eerste auto technicus