Uitvoeringen en prijzen nieuwe i10! 10 december 2019

Vanaf volgend jaar is hij beschikbaar, maar nu al zijn de uitvoeringen en prijzen nieuwe i10 bekend gemaakt.
Vanaf nu is hij dan ook bij ons te bestellen en we verwachten een exclusieve voor première voor u rond de feestdagen te kunnen organiseren!
De details hiervan zullen we op een later moment bekend maken. Hier eerst de uitvoeringen en de Prijzen nieuwe i10.

Hyundai i10

De nieuwe i10 is leverbaar in 3 uitvoeringen die gelijk genoemd zijn aan de huidige i10. De 1 liter motor is qua vermogen gelijk gebleven, maar het verbruik is met 8% gedaald ten opzichte van de huidige i10! Met de komst van de nieuwe i10 zet Hyundai een nieuwe standaard qua veiligheidsuitrusting voor het A segment. Veel hulpsystemen die andere merken in duurdere pakketten leveren in hogere klassen, zijn standaard op de i10. De meeste zijn überhaupt nog nooit eerder in deze klasse leverbaar geweest. Nieuw is ook de mogelijkheid voor een two-tone dak om het sportieve uiterlijk nog meer te accentueren.

De i-drive is nog altijd de instapper, deze is leverbaar vanaf €12995,- en beschikt dan over een uniek pakket aan veiligheidssystemen!
Standaard wordt de nieuwe i10 geleverd met o.a. Driver Attention Warning (DAW), lane keeping assist (LKAS), Forward Collision-avoidance Assist (FCA) en eCall (Emergency Call).

Een trapje hoger staat de comfort, die voegt o.a. airco, 8-inch Display Audio met Apple Carplay en LED-positie verlichting toe.
De comfort is er als 4 zits vanaf €14995,-, een 5 zits uitvoering is ook te bestellen.

Toppunt van luxe is weer de Premium, met onder andere Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen, draadloos laden van de telefoon en Hyundai BlueLink met smartphone-app.
De Premium is er vanaf €16795,-.

Voor de volledige specificaties kijk hieronder! Meer zien? Autovisie heeft hem al van dichtbij bekeken.

Specificaties nieuwe i10
Hyundai i10nieuwe Hyundai i10

HomeNieuwsUitvoeringen en prijzen nieuwe i10!