Terugblik Familiedag on Tour 28 april 2021

Vorig jaar moesten we de familiedag noodgedwongen annuleren. Daarom wilden we dit jaar sowieso iets voor onze trouwe klanten organiseren. Het werd een verzorgde autorit door ons mooie Twentse landschap op Koningsdag.

Geslaagde dag

Met lunchpakketjes voor onderweg, een klein spelelement in de vorm van enkele quizvragen en een prachtige route door het Twentse coulisselandschap. Ruim 800 enthousiaste deelnemers, verdeeld over meer dan 300 auto’s namen de moeite om deel te nemen aan onzer Familiedag on Tour. Velen hadden de moeite genomen om zich in het oranje te hullen, speciaal voor de verjaardag van onze koning. Behalve de vertrouwde Hyundai’s hebben we ook prachtige cabrio’s en oldtimers gezien. Op een kleine fout in de route en het ontbreken van een enkele kleurplaat na, mogen we voorzichtig concluderen dat deze eerste Familiedag on Tour zeer geslaagd was.

Toeren door Twente op een zonovergoten dag

De route van zo’n twee-en-een-halfuur, voerde de deelnemers onder andere langs het Lutterzand, landgoed het Singraven en het Springendal. Mooie rustige, landelijke weggetjes waar je het mooie Twentse landschap in z’n volle glorie kon bewonderen. De weergoden waren ons allen gunstig gezind deze dag. Met een lunchpakketje voor onderweg werd er dan ook veel gepicknickt langs de route.

Quiz & kleurwedstrijd

Voor de deelnemers waren er onderweg enkele quizvragen en voor de jongste deelnemers een kleurwedstrijd. Deelnemers die hun formulier of kleurplaat nog niet hebben ingeleverd, hebben nog tot zaterdag 1 mei a.s. de tijd om deze in te leveren bij een van onze vestigingen. Digitaal aanleveren kan ook via familiedag@autogroeptwente.nl. In de loop van volgende week worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Heb je per abuis geen kleurplaat ontvangen of wil je alsnog deelnemen? Download hier een blanco exemplaar van de Familiedag on Tour kleurplaat.

Sfeerimpressie

Via de hashtag #familiedagontour was op social media goed te volgen hoe iedereen zich heeft vermaakt deze dag. Onze razende reporters hebben zelf ook voor een sfeerimpressie gezorgd. Hierbij de aftermovie en alvast enkele foto’s voor een sfeerbeeld van deze dag.

We danken alle deelnemers en alle medewerkers op de vestigingen hartelijk voor hun deelname en enthousiasme!

 

 

HomeNieuwsTerugblik Familiedag on Tour