Terugblik familiedag 2023 5 juni 2023

We kijken terug op een geslaagde familiedag bij Museum Buurtspoorweg. Met 30 vrijwilligers van Museum Buurtspoorweg en 18 collega’s van Autolease Twente en Autogroep Twente hebben 2.100 mensen de familiedag bezocht. Heerlijk weer, blije kinderen en maar liefst 8 stoomtreinen. We delen graag de foto’s op deze pagina zodat je een sfeerimpressie kunt krijgen van deze dag. Zo kunnen we terugkijken op een onvergetelijke dag.

Foto’s familiedag 2023

Autogroep en Autolease Twente doneren samen met Hyundai €4.500,-

Het museum is vrijwel volledig afhankelijk van giften en donaties voor het herstellen en onderhouden van historisch materieel. We hebben €4500 gedoneerd voor de restauratie van een uniek Nederlands lokaalspoor rijtuig dat op dit moment in de werkplaats in originele staat teruggebracht wordt. Aangezien de financiële middelen bijna op waren was verder herstel van het rijtuig onzeker geworden, dankzij onze donatie kunnen deze nu weer in volle gang door. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

De familiedag is een cadeautje van ons, voor jullie. Zonder inzet van de vrijwilligers van Museum Buurtspoorweg was dit nooit mogelijk geweest. We zouden het tof vinden als jullie in ruil hiervoor het museum weer een steuntje in de rug kunnen geven. Help mee om het museum op de rails te houden! Het draait voor 90% op vrijwilligers en is grotendeels afhankelijk van donaties. Doneren kan al vanaf €5,-.

Donatie Museum Buurtspoorweg »

Deel je ervaring

We hebben ons best gedaan om er een fijne dag van te maken voor iedereen. Heb je suggesties voor verbetering of wil je nog wat met ons delen? Stuur je feedback naar familiedag@autogroeptwente.nl.

Ben je tevreden over de service van Autogroep Twente? We zouden het fijn vinden als je deze ervaring wilt delen met een review over Autogroep Twente. Onder de leukste reviews verdelen we 10 tickets voor het Van Gogh Museum.

Review Almelo »
Review Hengelo »
Review Enschede »

Hét duurzame mobiliteitsevent van Oost-Nederland

De familiedag zit erop maar het volgende evenement staat alweer klaar. Neem een inkijkje in duurzaam vervoer over de weg en door de lucht van morgen én overmorgen. Op het terrein staan elektrische- auto’s, bedrijfswagens, steps, scooters en e-bikes voor je klaar. Ervaar zelf hoe het is om elektrisch te rijden.

Gratis tickets Move-East bestellen »

HomeNieuwsTerugblik familiedag 2023