Terugblik Familiedag 2019 27 mei 2019

Op zondag 26 mei was alweer de tweede familiedag van Autogroep Twente en Autolease Twente. En ook dit jaar was het een meer dan geslaagde dag. De weersomstandigheden waren prima. Niet te warm, niet te koud. Kortom, prima weer voor een ritje met de stoomtrein en een bezoek aan het bijbehorende museum. 


Het Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen was dit jaar het decor van de familiedag. Ruim 1.000 klanten maakten een ritje met de stoomtrein tussen Haaksbergen en Boekelo. Maar liefst vier extra treinen werden hiervoor ingezet. Behalve een rit met de trein kreeg men een rondleiding in het museum en waren er tal van andere bezienswaardigheden in en om het museum.

Cheque voor restauratie van de ELNA

Met de restauratie van nostalgische stoomlocomotieven blijft een prachtig stuk geschiedenis bewaard. Het onderhoud en de restauratie van de diverse treinen is echter kostbaar. In samenwerking met alle bedrijven die geholpen hebben bij de familiedag, konden we zondagmiddag een cheque overhandigen ter waarde van €1.500,-. Dit geld zal door het Museum Buurtspoorweg worden gebruikt voor de revisie van een van de meest spraakmakende stoomlocomotieven: de ELNA. We zijn blij dat we op deze manier met onze familiedag ook een bijdrage kunnen leveren aan het behoud van het museum.

De familiedag is voor Autogroep Twente en Autolease Twente een gebaar richting alle klanten, als dank voor hun loyaliteit en vertrouwen. Wij zijn dankbaar dat vele van onze klanten er samen met ons een fantastische dag van hebben gemaakt. Meer foto’s zijn te bekijken via onze facebookpagina.

HomeNieuwsTerugblik Familiedag 2019