€ 29.196 voor MVDW Foundation 15 december 2021

Hyundai Winterinspectie 2021

  • Jaarlijkse Hyundai Winterinspectie zeer goed bezocht
  • Hyundai-rijders doneren gul aan het goede doel
  • Foundation neemt cheque van € 29.196,45 in ontvangst

Drukte tijdens de winterinspectiei20 R5

Bij de jaarlijkse winterinspectie werden er ook bij ons weer honderden auto’s gecontroleerd op wintergevoelige punten. Dit in ruil voor een donatie aan de Maarten van der Weijden Foundation.
Tijdens de Hyundai Winterinspectie doneerden alle Hyundai-rijders gezamenlijk een bedrag van maar liefst € 29.196,45!

Het goede doel dit jaar was de Maarten van der Weijden Foundation en dan specifiek een project gericht op het helpen voorkomen van botverlies bij kinderkanker. Het project dat botverlies bij kinderkanker moet helpen voorkomen, is begroot op in totaal € 119.882. Met deze Winterinspectie-donatie geven de Hyundai-rijders en de Hyundai-dealers een enorme boost aan het bedrag dat nog nodig is om de financiering van dit project rond te krijgen. De Maarten van der Weijden Foundation is er dankbaar voor: ‘Hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen zo gul gegeven hebben voor dit project. Voor ons een mooie stimulans om met extra energie de financiering van dit project mogelijk te maken!’

Iedereen bedankt voor jullie komst en gulle gift, nog niet gedoneerd? Kijk hier verder op de website.

Tijdens de jaarlijkse Winterinspectie waren er diverse extra activiteiten. Zo stond de i20 R5 rallyauto van Nederlands kampioen Bob de jong in Harbrinkhoek, kon je in Hengelo genieten van een echte Barista koffie en een harinkje happen in Enschede.

HomeNieuws€ 29.196 voor MVDW Foundation