HYUNDAI KONA ELECTRIC 21 maart 2018

De geheel nieuwe Hyundai KONA Electric is de eerste puur elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik op een volle batterij. Met ook een bijzonder krachtig uiterlijk en een ruim interieur – dus je kunt alle kanten op!

De Kona EV is de tweede volledige elektrische auto van Hyundai en is uniek in de markt.

Het model zal in de zomer van 2018 beschikbaar worden in Nederland. De ervaring leert dat het verstandig is om nu alvast een model te reserveren. Een betaalbare elektrische EV was er namelijk nog niet.

We geven je hier alvast een exclusieve sneak preview van deze dynamische, elektrische auto.

Een oogstrelende combinatie van vloeiende lijnen en stijlvolle randen. De KONA Electric maakt indruk, ongeacht van welke kant je hem bekijkt.

Elektrisch rijden op zijn best:

  • – Comfort en ruimte
  • – Schakelen met je vingertoppen
  • – Head-up display (HUD)
  • – Nieuw 7-inch digitaal instrumentarium

Connected en zonder zorgen:

  • – Draadloos opladen smartphone
  • – Premium Sound System van KRELL
  • – Audio met 7-inch display

Indrukwekkende elektrische prestaties:

Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense, de naam voor onze baanbrekende Advanced Driver Assistance Systems, geeft de KONA Electric een voorsprong met actieve veiligheid – een hele geruststelling.

Actieve veiligheidstechnologie

De KONA Electric is je beschermengel. Van automatisch remmen om een aanrijding te voorkomen tot aan auto’s signaleren in de dode hoek, je kunt erop vertrouwen dat hij je waarschuwt en beschermt bij potentieel gevaar. De actieve veiligheidstechnologie omvat: Forward Collision-Avoidance Assist met voetgangersherkenning, Blind Spot Collision Warning met Lane Change Assist, Rear-Cross Traffic Collision Warning, Lane Keeping Assist, High Beam Assist, Driver Attention Warning en Intelligent Speed Limit Warning (ISLW). ISLW identificeert snelheidsborden en laat zien in de Head-up Display of het instrumentarium wat de maximumsnelheid ter plekke is.

 

HomeNieuwsHYUNDAI KONA ELECTRIC