Hyundai i10 N-Line 16 december 2020

Een lang gekoesterde wens van velen is in vervulling gegaan met de i10 N-line. Al langer bestond de wens voor een extra leuke variant van de i10.

Turbokracht en extra rijplezier

De i10 is uitgebreid met een sportieve variant, die voorzien is van een andere motor, afstelling en design. Het hart van de N-line wordt gevormd door een 1 liter turbomotor met een vermogen van maar liefst 100pk, een stijging van 50% van de standaard i10 waarmee het de sterkste Hyundai 10 tot nu is.

Daarnaast is het onderstel aangepast aan de sportieve capaciteiten met een andere onderstelafstemming en 16 inch sportvelgen. Uiterlijk is de i10 te herkennen aan diverse aanpassingen als anders gevormde bumpers, rode accenten en extra getinte achterruiten. Het interieur is ook volledig aangepast met onder andere een verwarmd sportstuur, zwarte hemelbekleding, aluminium pedalen en rode details. We zijn zelf een beetje overdonderd door de vraag naar deze sportieve Benjamin. Onze bestelde voorraad was binnen een week uitverkocht!

Maar we hebben hier snel op ingespeeld en op dit moment kunnen we de eerst beschikbare auto’s alweer in januari leveren.

HomeNieuwsHyundai i10 N-Line