Gratis winterinspectie 2023 23 oktober 2023

De gratis winterinspectie komt er weer aan. Onze service-experts controleren je auto op 15 punten, zo kun je ontspannen de kou, regen en sneeuw trotseren. Op vrijdag 10 november (09:00-17:00) en zaterdag 11 november (09:00 tot 13:00) kan iedere klant van Autogroep Twente naar onze vestiging voor een gratis winterinspectie. Je hoeft geen afspraak te maken, je kunt gewoon bij onze vestigingen binnenlopen. Zien we jou tijdens de winterinspectie dagen? Op de winterinspectie dagen kun je profiteren van veel lekkers en leuke activiteiten.

Wat controleren we tijdens de Winterinspectie?

✔ Olie en remvloeistof
We checken het oliepeil en het niveau van de remvloeistof. Als alle vloeistoffen op peil zijn, ben je ook in winterse omstandigheden verzekerd van een optimale werking van alle systemen en de motor.

✔ Ruitenwissers en -sproeiers
Goed zicht is belangrijk, zeker in de winterperiode. We controleren of de ruitenwissers en -sproeiers goed werken.

✔ Elektrisch laadcircuit
Controle van de accu en multiriem. Door slijtage tijdig op te merken, kun je een geknapte multiriem en daardoor hoge kosten voorkomen. Een goed werkende accu betekent dat de auto start ongeacht de weersomstandigheden.

✔ Verlichting
Werken alle autolampen en zijn ze goed afgesteld? Het wordt vroeg donker en in winters weer wil je goed zichtbaar zijn.

✔ Airco
Zeker in de winter is het fijn als je autoruiten snel en goed ontwasemen. We checken of je airco nog goed werkt en er geen nare geuren ontstaan.

✔ Koelsysteem
We inspecteren het koelvloeistofniveau en de conditie van de radiateur. Door slijtage of onvoldoende koelend vermogen kan namelijk lekkage ontstaan of kan de motor oververhit raken.

✔ Banden
In de winter zijn wegen vaak gladder door regen of sneeuw. De juiste bandenspanning en voldoende profieldiepte zijn daarom belangrijk. We checken beide voor je.

✔ Voorruit
We checken je voorruit op sterretjes of scheuren. Door temperatuurwisselingen kan een sterretje sneller scheuren.

Steun Vogelbescherming Nederland voor €2,50

De Winterinspectie 2023 is gratis, maar wij vragen een kleine bijdrage voor het goede doel. Dit jaar hebben we weer een mooi goed doel, namelijk Stichting Vogelbescherming Nederland. We vragen een bijdrage van €2,50, contant te betalen of online via een QR-code bij onze vestigingen. Voor iedere klant die gebruikt maakt van de gratis winterinspectie ligt er weer een mooi cadeau klaar (OP=OP). Een vogelvoederhuisje met een vogelpindakaas, een perfect wintercadeau om tuinvogels tijdens de winterse omstandigheden te ondersteunen.

Meer weten over het goede doel of de actie van Vogelbescherming Nederland? In de showroom zal er een brochure klaarliggen (“14 slimme tips voor een groene tuin”) waarin je meer kunt lezen over de actie van Vogelbescherming Nederland.

Zien we jou op de Winterinspectie?

Wil je gebruik maken van de gratis Winterinspectie 2023? Vanaf vrijdag 10 november (09:00 tot 17:00) tot zaterdag 11 november (09:00 tot 13:00) kun je gebruiken maken van deze actie. Probeer op tijd te komen om teleurstelling te voorkomen, we raden dan ook aan om tot uiterlijk 12:00 te komen. Let op! Je hoeft geen afspraak te maken voor de gratis Winterinspectie. Kom langs en geniet van een kop koffie of een warme kom soep terwijl de auto wordt gecontroleerd voor de winter.

We zien je graag op vrijdag 10 november of zaterdag 11 november voor de gratis Winterinspecite 2023 in één van onze vestigingen:

Autogroep Twente Almelo (Harbrinkhoek)
Autogroep Twente Hengelo 
Autogroep Twente Enschede

 

 

HomeNieuwsGratis winterinspectie 2023