Dit is de verkoopprijs van de Hyundai KONA Electric 20 juni 2018

De langverwachte Hyundai KONA Electric is leverbaar vanaf eind augustus 2018. Als eerst wordt de Comfort versie met 64 kWh batterij geleverd. De verkoopprijs voor deze uitvoering begint bij €39.195,-. Voor dit bedrag rij je een comfortabele en 100% elektrisch aangedreven auto. Hyundai maakt daarmee haar ambitie waar dat elektrisch rijden voor een breder publiek bereikbaar moet zijn.

Hyundai KONA Electric: elektrisch rijden voor iedereen

Een veel gehoord argument om te kiezen voor een auto die rijdt op fossiele brandstof is de actieradius. De gemiddelde elektrische auto heeft een actieradius van 253 kilometer. Zeker voor de zakelijke rijder aan de krappe kant.

Merken als Tesla en Porsche hebben elektrische auto’s met een veel grotere actieradius maar zijn lang niet voor elke portemonnee geschikt. Juist daarom komt Hundai met de KONA Electric. De verkoopprijs in combinatie met de actieradius van 482 kilometer maakt de KONA een interessant en duurzaam alternatief voor de zakelijke rijder.

3 uitvoeringen: Comfort, Fashion en Premium

De Hyundai KONA Electric wordt geleverd in drie uitvoeringen: Comfort, Fashion en Premium. De KONA Electric Comfort is leverbaar vanaf € 39.195. De zeer complete KONA Electric Fashion staat in de prijslijst voor € 41.495,-. De topversie KONA Electric Premium kost € 44.995,-. Deze topversie arriveert eind augustus in Nederland. De uitvoeringen Comfort en KONA Fashion worden in 2019 verwacht, maar kunnen wel alvast worden besteld.

De voordelen van de Hyundai KONA Electric op een rij:

– Actieradius van 482 kilometer
– 100% elektrische SUV
– Uniek design
– Zakelijk slechts 4% bijtelling
– Tot sowieso 2020 betaal je geen wegenbelasting
– Bijzonder ruim door verwerking accupakket in de bodemplaat

Op de hoogte blijven van de Hyundai KONA Electric?

Vul onderstaand formulier in en wij houden je op de hoogte van dit model.

[ninja_forms id=45]

HomeNieuwsDit is de verkoopprijs van de Hyundai KONA Electric