Bob de Jong aan de start tijdens de Twenterally 29 oktober 2021

Bob de Jong start komende zondag met startnummer 2 aan de Twenterally.

Met een 1e, 2e en opnieuw 1e plaats op zak ligt Bob de Jong goed op schema om zijn titel te prolongeren als winnaar van het NK rally. Omdat hij in tegenstelling tot de belangrijkste concurrenten de Vechtdalrally niet gereden heeft, kan hij zich geen fouten permitteren en zal de spanning er vol op staan.
Bob de Jong

Zondag 31 oktober zijn er 4 klassementsproeven rondom Hengelo uitgezet waar dit dan plaats moet gaan vinden en daar kunnen jullie toeschouwer van zijn. Het serviceterrein is bij het High tech systemspark in Hengelo en de proeven in het buitengebied, kijk hier verder voor meer informatie en tijden.
Publieksinfo

De Coupé Kit car in 1999.

Met 2 eerste plekken en een 2e plek is hij goed begonnen aan het NK en met nog 3 rally’s te gaan kunnen dit weekend grote stappen gezet worden richting een nieuw kampioenschap. Dit doet hij met zijn Hyundai i20R5 die hem ook al eerder het NK opleverde.
Hyundai heeft best een lange historie in de rallysport, eind vorige eeuw deed Hyundai al mee met de toenmalige Coupe kit car. De afgelopen 2 jaar is Hyundai als constructeur 1e geworden in de WRC, het hoogste niveau van Rallysport ter wereld en Bob de Jong Nederlands kampioen in de R5 klasse, de snelste rallyauto’s die in Nederland rijden.

 

HomeNieuwsBob de Jong aan de start tijdens de Twenterally