Autogroep Twente uitgebreid met autoverhuur Autohopper Twente 15 augustus 2016

HENGELO – Autogroep Twente heeft haar dienstverlening uitgebreid met een autoverhuurafdeling: Autohopper Twente.  Voor maar € 19,- per dag huurt u al een luxe, nieuwe auto met airco en radio/cd – speler.

Autohopper Twente is een jonge franchiseorganisatie. Wij kunnen tegen uiterst scherpe prijzen autoverhuur aanbieden: al voor € 19,- per dag, inclusief allriskverzekering, btw en 100 vrije kilometers per dag. En: hoe langer u huurt, hoe goedkoper de auto per dag wordt.

‘Geen geneuzel achter de komma’

“Onze prijzen zijn scherp en onze voorwaarden helder”. “Waarom zouden we het ingewikkeld maken? Wij zien je namelijk graag als klant weer terugkomen. Dat kan alleen als je ons vertrouwt en als je onze service en manier van werken waardeert. Geen geneuzel achter de komma”. Gerben Lesscher, directeur van Autogroep Twente: “Autohopper is een perfecte aanvulling op onze bestaande dienstverlening. Onze doelstelling is om onze klanten een totaalpakket op het gebied van mobiliteit aan te bieden. We hebben natuurlijk al onze autobedrijven, ons schadeherstelbedrijf, onze leasemaatschappij Autolease Twente en ons eigen private leaselabel Private Lease Twente. Daarnaast ook nog onze financieringen en verzekeringen via Autogroep Twente Finance/ Eigenlijk ontbrak alleen de verhuurtak nog. “  Autohopper is een no-nonse autoverhuurder en sluit daarmee perfect aan op de manier van werken van Autogroep Twente: helder, zonder poespas en gladde praatjes. U bent van harte welkom om kennis te maken met René Wolfkamp van Autohopper Twente aan de Vosboerweg 10 in Hengelo!

 

 

HomeNieuwsAutogroep Twente uitgebreid met autoverhuur Autohopper Twente