Autogroep Twente nu ook GlasGarage 28 maart 2018

Al onze vestigingen zijn sinds 1 maart aangesloten bij GlasGarage. Daardoor kunnen wij u voortaan nog beter helpen in het geval van schade aan uw autoruit. Onze medewerkers zijn geschoold in het repareren van schades aan uw autoruit en zorgen bovendien voor een goede en vlotte afhandeling met uw autoverzekering.

Waarom GlasGarage?

GlasGarage is een landelijke organisatie en in korte tijd uitgegroeid tot de autoruitspecialist van Nederland. Door de aansluiting met GlasGarage zijn wij als Autogroep Twente verzekerd van de laatste kennis en ervaring. U als klant bent verzekerd van prima service en een vlotte afhandeling van uw autoruitschade.

Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij onder andere FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Uw voordeel bij GlasGarage:

    • • Snelle en vakkundige service op een voor u vertrouwd adres
    • • Directe afhandeling met verzekeraar
    • • aangesloten bij FOCWA

 

Of het nu gaat om een sterretje in de ruit of het vervangen van een complete ruit, onze monteurs voeren het vakkundig en met zorg voor u uit. GlasGarage heeft duidelijke afspraken met nagenoeg alle verzekeraars. Daardoor zorgen wij naast een professionele reparatie ook voor volledige afhandeling met de verzekering in het geval van ruitschade. Uw vertrouwde garage is voortaan ook hét adres bij ruitschade.

HomeNieuwsAutogroep Twente nu ook GlasGarage