Autogroep Twente in een nieuw jasje 15 april 2019

Autogroep Twente is de laatste jaren enorm gegroeid. We bieden inmiddels een zeer compleet dienstenpakket. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe Hyundai of een jong gebruikte auto van elk willekeurig ander merk. Van verzekering tot schadeherstel. Er is altijd een passende oplossing.

We vonden het de hoogste tijd voor een nieuw jasje. Een nieuwe stijl die zorgt voor een herkenbare uitstraling van al onze bedrijven en bovendien beter aansluit bij al onze diensten. We leggen graag aan je uit waar Autogroep Twente voor staat.

Voor elkaar!

Voor elkaar staat voor geregeld. Breng jij je auto naar Autogroep Twente dan komt het voor elkaar. Wij regelen het!

Voor elkaar staat ook symbool voor het persoonlijke contact. Wij hechten waarde aan een sterke persoonlijke benadering.

Wij weten wie onze klanten zijn en wat hun beweegt. We zijn er, voor elkaar! Wij zien duurzaamheid als een vanzelfsprekendheid. Als autodealer en garagebedrijf willen we bewust met duurzaamheid bezig zijn. Rekening houden met mens en milieu, ook dat is voor elkaar!

Onze kernwaarden

De kernwaarden van Autogroep Twente zijn ons ethisch kompas. Zij geven richting aan het maken van keuzes en maken het nemen van beslissingen makkelijker. Zo borgen wij dat we waarmaken wat we beloven. Onze kernwaarden zijn onze houvast en inspiratiebron.

Klantgericht

Bij alles wat we doen, staat onze klant voorop. Wij zien onze klanten ook graag nog een volgende keer terug. We streven daarom naar een langdurige relatie met onze klanten. Dat kan alleen als we klantgericht acteren en streven naar 100% tevredenheid. Zowel in kwaliteit van de geleverde producten als onze dienstverlening.

Open

Wij hechten waarde aan een eerlijke en transparante houding. Zowel van onze klanten, als van ons personeel. Wij zijn open over gemaakte kosten en geven inzicht in onze werkzaamheden. Ook als er onverhoopt iets mis gaat zijn we daar open en eerlijk over. We leren ervan en werken op die manier, samen met onze klant, aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Flexibel

Wij zijn flexibel en passen ons moeiteloos aan als de situatie daar om vraagt. Wij zijn flexibel in onze oplossingen. Dat betekent dat we luisteren naar onze klanten en altijd in staat zijn om een passende oplossing te bieden. Ook al moeten we daarvoor maatwerk leveren.

Duurzaam

Duurzaamheid is voor ons een vanzelfsprekendheid. We zijn niet voor niets dealer van het meest duurzame automerk ter wereld. We zien het als onze plicht om zorg te dragen voor mens en omgeving. We omarmen nieuwe ontwikkelingen en ideeën die bijdragen aan een duurzame toekomst voor ons allen.

Onze producten en diensten

Klanten kunnen bij ons terecht voor:

  • Nieuwe auto’s
  • Jong gebruikte auto’s van alle merken
  • Onderhoud en reparatie
  • Schadeherstel
  • Autohuur
  • Verzekeringen
  • Private lease
  • Zakelijke lease
HomeNieuwsAutogroep Twente in een nieuw jasje