Autogroep Twente beste Hyundai dealer van Nederland! 25 maart 2022

Autogroep Twente is onderscheiden met de Hyundai Excellent Dealer Award 2022.

Autogroep Twente beste Hyundai dealer van Nederland
We mogen ons een jaar lang de beste Hyundai-dealer van Nederland noemen!


De Hyundai Excellent Dealer Award is een tastbare erkenning en blijk van waardering voor de uitstekende prestaties die een Hyundai-dealer – gemeten over een heel kalenderjaar – heeft geleverd.
Autogroep Twente ontvangt de onderscheiding omdat het heeft bewezen aan de strenge eisen van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie te voldoen. De Hyundai Excellent Dealer Award is de hoogste onderscheiding die een Hyundai-dealer in Nederland kan behalen.

Elk jaar beloont Hyundai Motor Nederland die dealers die zeer goede verkoopresultaten behalen en uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid met de Excellent Dealer Award. In principe kan elke Hyundai-dealer deze onderscheiding in de wacht slepen.
In het Excellent Dealer Programma ligt de nadruk op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf. Hyundai Motor Nederland beoordeelt de dealerbedrijven op de volgende criteria: sales en after sales, klanttevredenheid, strategie, training en service. De structurele combinatie van goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat, zo bewijst Autogroep Twente. Met andere woorden: een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten, boekt ook goede verkoopresultaten.

Eigenaar Gerben Lesscher van Autogroep Twente is trots op de behaalde Hyundai Excellent Dealer Award 2022: “Wij zorgen er nauwgezet voor dat onze service van hoog niveau is én blijft. Want een goede relatie met de klant is van levensbelang. In ons verzorgingsgebied hebben wij een heel goede naam en reputatie. Iedereen die Autogroep Twente kent, zal beamen dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze sterke punten zijn. Dit jaar zijn we 25 jaar dealer van Hyundai, de Excellent Dealer Award is een teken van waardering voor ons team. Het betekent dat we ons werk goed doen.”

HomeNieuwsAutogroep Twente beste Hyundai dealer van Nederland!