2 keer prijs voor Autogroep Twente 21 januari 2020

Maar liefst 2 keerprijs voor Autogroep Twente afgelopen week! Hyundai Excellent dealer 2020.

De vestiging Hengelo werd gefeliciteerd met de snelste stijging in klanttevredenheid en Autogroep Twente overall is Hyundai excellent dealer voor 2020 geworden. Dit betekent dat we bij de best presterende dealers op het gebied van verkoopprestatie, klanttevredenheid, opleiding personeel en service zitten. Wij willen iedereen die hier aan meegewerkt heeft graag bedanken en blijven in 2020 investeren in u, onze klant.

hyundai excellent dealer

Autogroep Twente is onderscheiden met de Hyundai Excellent Dealer Award 2020 en behoort tot de 6 best presterende Hyundai-dealers van Nederland. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen van de Hyundai-organisatie op het gebied van sales en after sales. Theo Eitjes, Director After Sales van Hyundai Motor Nederland, reikte de bijbehorende onderscheiding uit aan directeur Gerben Lesscher.

De Hyundai Dealer Excellent Award is een mooie blijk van waardering voor de goede prestaties die Autogroep Twente heeft geleverd. ‘Het is de hoogste onderscheiding die je als Hyundai-dealer in Nederland kunt behalen en de bekroning op een succesvol jaar’, aldus trotse directeur Gerben Lesscher.

Hyundai Motor Nederland beoordeelt alle dealers jaarlijks op een aantal belangrijke criteria: sales en after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Elke Hyundai-dealer kan de titel behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren met de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

‘Ik wil vooral onze medewerkers complimenteren met dit geweldige resultaat’, zegt directeur Gerben Lesscher. ‘De award laat zien dat we ons werk op de juiste manier doen. Bij Autogroep Twente zijn we duidelijk over wat we doen en komen we altijd onze afspraken na. We zorgen er voortdurend voor dat onze service van hoog niveau is en blijft. Een goede relatie met de klant is enorm belangrijk. Dat is onze sleutel tot succes.’

Autogroep Twente bewijst dat de structurele combinatie van een goede service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat. ‘Klanten die voor ons kiezen, weten zich verzekerd van de diensten van zeer gemotiveerde en deskundige medewerkers die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan’, aldus directeur Gerben Lesscher.
Graag nemen we de moeite om ook de andere dealers te feliciteren met dit resultaat, van de 6 dealers die de titel behaald hebben komen er maar liefst 3 uit Twente en de Achterhoek! Dat kan haast geen toeval zijn! Dus medewerkers van Herwers, Schippers, Van der Linden Bartelen en Peter Ursem ook gefeliciteerd met het behalen van de titel!

Heeft u suggesties of opmerkingen? Stuur ze naar marketing@autogroeptwente.nl.

HomeNieuws2 keer prijs voor Autogroep Twente