15 juli 2023: introductiedag nieuwe Hyundai Kona 10 juli 2023

Introductiedagen nieuwe KONA

De KONA krijgt de vervanger die hij verdient! Kies je voor benzine, hybride of helemaal elektrisch? Er is altijd een KONA voor jou!

14 en 15 juli: introductiedagen nieuwe Hyundai KONA

De nieuwe Hyundai KONA bewonderen? Kom langs op onze introductiedagen in Almelo, Hengelo of Enschede. Op vrijdag 14 juli en zaterdag 15 juli kun je de auto van dichtbij bekijken en al je vragen stellen aan onze verkoopadviseurs. Uiteraard kan je proefrijden en zorgen we voor een hapje en drankje. Ons team is er helemaal klaar voor om jou net zo enthousiast te maken over de nieuwe Hyundai Kona als wij. Zien we jou op de introductiedagen? Voor de snelle beslissers, op alle orders dit weekend geven we een accessoire cheque ten waarde van 500 euro!

Lees meer over de introductiedagen

Foto’s nieuwste Hyundai KONA

Hybrid of Mild-hybrid

Tijdens de introductiedag van de nieuwe Hyundai KONA kun je de auto van dichtbij bekijken óf zelf ervaren met een proefrit. Onze verkoopmedewerkers staan er klaar voor om jou net zo enthousiast te maken zoals wij. Wil je alvast meer weten over de nieuwste KONA? Lees meer op onze modellenpagina van de Hyundai KONA Hybrid of de Hyundai KONA Mild-Hybrid.

HomeNieuws15 juli 2023: introductiedag nieuwe Hyundai Kona