Hyundai Santa Fe
Groter en beter dan ooit
Nu vanaf
€ 59.995,-

Hyundai Santa Fe

Opvallend in alles

Hyundai Santa FeDe Hyundai Santa Fe is een krachtige, elegante SUV met toonaangevende ruimte en veiligheidsvoorzieningen. Het uiterlijk is stoer, atletisch en gedurfd. Bijzonder is zijn krachtige voorzijde met de Cascade-grille en de opvallende twin-koplampen met LED-dagrijverlichting.

Stijlvol en elegant

Stijlvol en elegant, de nieuwe Hyundai Santa Fe is een gespierde en stoere verschijning met premium kwaliteit, ruimte en comfort.

Motoren

De Hyundai Santa Fe wordt leverbaar met de krachtige 2.2 CRDi-dieselmotor met 147 kW (200 pk). Deze motorisering voldoet aan de laatste emissienorm Euro 6C en verbruikt minder brandstof dankzij verbeterde verbranding en minimale frictie in de aandrijflijn.

De rustgevende technologie van een hightech SUV

De nieuwe Santa Fe is voorzien van talloze innovatieve technologieën die helpen stress te voorkomen tijdens de rit. Deze zogenoemde Calm Tech helpt om van de Santa Fe een comfortzone te maken voor alle inzittenden. Het verbetert niet alleen de wegligging, het kijkt ook uit voor andere weggebruikers en zorgt er zelfs voor dat inzittenden de auto niet verlaten voordat dat veilig kan. De Calm Tech-systemen werken op de achtergrond om stress te beperken, zodat je niet uit je comfortzone hoeft te komen.

Downloads

> Brochure Hyundai Santa Fe

> Prijslijst Hyundai Santa Fe

Waarom Hyundai Santa Fe Daarom Hyundai Santa Fe

  • Veiliger
  • Groter
  • Comfort
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Santa Fe

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Santa Fe staan?

HomeModellenHyundai Santa Fe