Hyundai Kona Electric
Onweerstaanbaar elektrisch
Nu vanaf
€ 36.795,-
Private lease
€ 529,-

Hyundai Kona Electric

484 km* actieradius | Direct leverbaar

Hyundai Kona Electric

Hyundai KONA Electric: maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker

De actieradius van de Kona EV is een van de voornaamste voordelen van dit model. Zo kun je met de 64 kWh-sterke KONA Electric tot maar liefst 484 km* op één lading afleggen. Dat is ongeveer de afstand Utrecht-Parijs. En de KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket komt maar liefst 305 km* ver.

Belangrijker; in de praktijk komt de Koreaan als zuinigste uit de bus. Zo is het echte bereik is daarmee veel groter dan zijn concurrenten als bijvoorbeeld de Volkswagen ID3 en Nissan Leaf.

Profiteer dit jaar nog van slechts 8% bijtelling. Met Hyundai Operational Lease rij je al een Hyundai Kona Electric vanaf 394 per maand.
Bereken hier jouw leaseprijs

Liever private lease?
Bereken hier jouw private lease tarief

Flexibel opladen

Laad hem ’s nachts thuis op, of laad de batterij helemaal vol bij een snellader. De KONA Electric biedt standaard diverse oplaadmogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.

Downloads

> Accessoire Brochure Hyundai Kona Electric

> Prijslijst Hyndai Kona Electric

Onweerstaanbaar elektrisch

Veelzijdig en heel plezierig om in te rijden. De zero emissie auto Hyundai KONA Electric is de eerste elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende nieuwkomer combineert een indrukwekkende actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling.

Verrassend goede actieradius

We merkten bij ons in Twente nog wel eens wat drempelvrees als het om elektrisch rijden gaat. Veel mensen geloven niet in de fabrieksopgave voor de actieradius en zijn bang dat het bereik tegenvalt. En wat is de invloed van je eigen gedrag op de actieradius? Redenen genoeg voor ons om zelf een praktijktest te doen. Uit onze test blijkt dat je met de Hyundai Kona Electric verrassend dicht bij de actieradius komt die door Hyundai zelf is opgegeven.

Meer weten? Bekijk onze praktijktest van de Hyundai Kona Electric

Technische specificaties
Direct rijden?

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

HomeModellenHyundai Kona Electric