Hyundai Kona Electric
Onweerstaanbaar elektrisch
Nu vanaf
€ 41.595,-
Private lease
€ 681,-

Hyundai Kona Electric

Baanbrekend en met slechts 4 % bijtelling

Hyundai Kona Electric

Hyundai KONA Electric: maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker

Zo kun je met de 64 kWh-sterke KONA Electric tot maar liefst 484 km* op één lading afleggen! Dat is ongeveer de afstand Utrecht-Parijs. En de KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket komt maar liefst 305 km* ver. Ook aantrekkelijk: Voor de KONA Electric geldt een beperkte levertijd. Nú bestellen betekent vóór de zomer rijden.

Zakelijk rijders profiteren van 8% bijtelling. En met Hyundai Operational Lease rijd je al volledig elektrisch vanaf € 374 per maand.

Hyundai KONA Electric SUV van het Jaar 2019

Bij de prestigieuze verkiezing North American Car of the Year (NACTOY) is de Hyundai KONA Electric uitgeroepen tot SUV van het Jaar 2019. Hij liet onder andere de Jaguar I-Pace en de Honda RDX achter zich.

Downloads

> Brochure Hyundai Kona Electric

> Prijslijst Hyndai Kona Electric

Onweerstaanbaar elektrisch

Veelzijdig en heel plezierig om in te rijden. De zero emissie auto Hyundai KONA Electric is de eerste elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende nieuwkomer combineert een indrukwekkende actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling.

Verrassend goede actieradius

We merkten bij ons in Twente nog wel eens wat drempelvrees als het om elektrisch rijden gaat. Veel mensen geloven niet in de fabrieksopgave voor de actieradius en zijn bang dat het bereik tegenvalt. En wat is de invloed van je eigen gedrag op de actieradius? Redenen genoeg voor ons om zelf een praktijktest te doen. Uit onze test blijkt dat je met de Hyundai Kona Electric verrassend dicht bij de actieradius komt die door Hyundai zelf is opgegeven.

Meer weten? Bekijk onze praktijktest van de Hyundai Kona Electric

Technische specificaties
Direct rijden?

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

HomeModellenHyundai Kona Electric