Introductiedagen nieuwe Hyundai Kona Electric

Groter, Ruimer en Slimmer. De nieuwe Hyundai Kona Electric met maar liefst 514 actieradius heeft het allemaal. Bewonder de elektrische auto zelf van dichtbij op onze introductiedagen. Wanneer? Vrijdag 29 september én zaterdag 30 september, dan zien we je graag.

Laat je inspireren

De nieuwe Hyundai KONA Electric bewonderen? Bezoek onze showroom in Almelo (Harbrinkhoek), Hengelo of Enschede. Bekijk de auto van dichtbij en stel al je vragen aan onze verkoopadviseurs. Uiteraard kan je de nieuwe Hyundai Kona EV ook zelf ervaren tijdens een proefrit. Je kunt eenvoudig online een proefrit aanvragen, dan zorgen wij ervoor dat de nieuwe Kona klaarstaat. Ons team is er helemaal klaar voor om jou net zo enthousiast te maken over de nieuwe Hyundai Kona Electric als wij. Zien we jou in onze showroom?

Online alvast meer verdiepen in de Hyundai KONA EV? Bekijk de Hyundai Kona Electric modelpagina voor meer informatie:

Dit kun je in het echt bewonderen:

Proefrit inplannen

Wil je er zeker van zijn dat je een proefrit kunt maken in de nieuwe Hyundai Kona Electric? Plan direct een proefrit in en ervaar de Kona EV zelf.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alvast meer informatie?

Wil je alvast meer weten over de nieuwe Hyundai Kona Electric? Download de Hyundai Kona Brochure & Prijslijst waar je meer informatie kunt vinden over de verschillende uitvoeringen. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen via de contactpagina.

Waar vind je ons? Klik hier om jouw vestiging te selecteren

HomeIntroductiedagen nieuwe Hyundai Kona Electric