Nieuwprijs
€ 41.495,-
Private lease
€ 619,-

Hyundai Tucson

Tijdelijk €3.000,- Smart Bonus op de PHEV (Plug-in Hybride) en €2.000,- op de HEV (Hybride) bij een getekende koopovereenkomst van 02-04-2024 t/m 30-06-2024. 

De Hyundai Tucson is met recht de grondlegger van het populaire SUV segment. Al in 2004 kwam Hyundai met een compacte cross-over die de terreinauto naar de openbare weg bracht. Inmiddels staan we alweer voor de 4e generatie en heeft Hyundai er meer dan 7 miljoen exemplaren van verkocht. Bij de nieuwste Tucson dan ooit is de focus gelegd op het vergroenen van de motoren.

Sensuous Sportiness

In het design van de Tucson is de nieuwe designtaal van Hyundai terug te vinden, waarbij de nieuwe dagrijverlichting fraai is geïntegreerd in de grille en pas tevoorschijn komt wanneer die wordt ingeschakeld.
De nieuwe Tucson is 2 centimeter langer en 15 millimeter breder dan zijn voorganger. De wielbasis is een centimeter gegroeid. Passagiers achterin genieten van extra beenruimte. Afhankelijk van de motorisering is de bagageruimte vergroot met 33 tot 107 liter inhoud. De bagageruimte meet nu 620 of 1.799 liter inhoud met neergeklapte achterbankleuning.

Mild Hybrid, Hybrid en plug-in Hybrid

De Hyundai Tucson is verkrijgbaar met diverse motoren waarin gedeeltelijke elektrificatie is toegepast. De mate waarin is aan jou. Aan de basis staat een 150pk 1.6 liter T-GDi motor die is voorzien van Hyundai’s Smartstream technologie (linkje voor de liefhebbers), de nieuwe IMT versnellingsbak en 48 volt mild hybrid techniek.
Deze motor is ook verkrijgbaar met 180pk vermogen.

Een stapje hoger op de elektrificatie ladder staat de 1.6 T-GDi Full hybrid. Hierbij wordt de benzinemotor ondersteund door een 60 pk sterke elektromotor met 6 traps DCT automaat. Het systeemvermogen stijgt hiermee naar maar liefst 230PK. Hiermee wordt de status van Hyundai als trekauto nog eens versterkt, maar nu met een veel lager brandstofverbruik!

Aan de top staat de 1.6T-GDi Plug-in Hybrid. Deze hybride mét stekker beschikt over een groter batterijpakket en sterkere elektromotor dan zijn gewone hybride broertje. Op dit moment zijn hier nog geen details van bekend.

Iedere Tucson beschikt over een prima uitrustingsniveau en Hyundai’s veel geprezen 10.25 inch navigatiesysteem welke al enige tijd steevast door de pers als beste in de markt geroemd. Met uitzondering van de basis motorisering is er altijd de optie voor 4 wielaandrijving voor extra grip.

Downloads

Brochure-Hyundai-TUCSON

Waarom Hyundai Tucson Daarom Hyundai Tucson

  • Veiliger
  • Milieuvriendelijker
  • ruimer
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Tucson

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Tucson staan?

HomeModellenHyundai Tucson