Nu leverbaar met 12% bijtelling
De nieuwe Kona Electric
Nu vanaf
€ 47.795,-
Private lease
€ 635,-

Hyundai Kona Electric

484 km* actieradius | Direct leverbaar

Hyundai KONA Electric: maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker

Klik hier voor Prijslijst Hyundai KONA Electric

De actieradius van de Kona EV is een van de voornaamste voordelen van dit model. Zo kun je met de 64 kWh-sterke KONA Electric tot maar liefst 484 km* op één lading afleggen. Dat is ongeveer de afstand Utrecht-Parijs. En de KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket komt maar liefst 305 km* ver.

Belangrijker: in de praktijk komt de Koreaan als zuinigste uit de bus. Zo is het echte bereik is daarmee veel groter dan zijn concurrenten als bijvoorbeeld de Volkswagen ID3 en Nissan Leaf.
Wij zijn de dealer, dus geloof ons hier niet in. Wat je wilt, is weten waar je aan toe bent en dat laten wij jou graag zien.
Volgens spritmonitor komt de Kona uit op 15.49KWh per 100 kilometer (dit is inclusief de eerste Kona’s met iets minder bereik). Bij ons krijg je dus 64/15.49 = 413 kilometer.
Kies je voor de ID3, dan kom je op 17.56KWh per 100 kilometer. Met de netto capaciteit van 58KWh krijg je dus 58/17.56 = 330 kilometer.
Kies je voor de 208, dan kom je op 18.49KWh per 100 kilometer. Met de netto capaciteit van 45KWh* krijg je dus 45/18.49 = 243 kilometer.
Kies je voor de model 3 SR+ dan kom je op 18.19KWh per 100 kilometer. Met de netto capaciteit van 47.5KWh krijg je 261 kilometer.

Dit is wat wij denken dat je wilt weten. Natuurlijk komen wij hier goed uit, maar we doen dit op basis van echte gegevens en geen fabrieksopgaves.
* Peugeot en Tesla adverteren met de totale accucapaciteit, echter een gedeelte wordt niet gebruikt. Hyundai en VW adverteren met de netto capaciteit die ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Rijd je zakelijk? Profiteer op een voorraadauto van slechts 8% of 12% bijtelling!
Met Hyundai Operational Lease rij je al een Hyundai Kona Electric vanaf 399 per maand.
Sterker nog, voor de populaire 64KWh uitvoering betaal je tijdelijk ook slechts €429 per maand. Dat is gunstiger dan de grote landelijke aanbieders, maar dan met de service van een eigen dealer en geen 5 verschillende punten voor banden, schade of andere aanverwante zaken.

Particulier subsidie

Kies je privé voor de Kona electric? Dan geniet je niet alleen van lage brandstofkosten en vrijstelling van wegenbelasting, maar krijg je tijdelijk subsidie tot €3350 op de Kona! Dat maakt de aanschaf nog aantrekkelijker en daarvoor hoef je hem niet eens zelf te kopen. Ook wanneer je kiest voor private lease heb je recht op subsidie. De subsidiepot is echter niet bodemloos dus wacht niet te lang!

Standaard bij Autogroep Twente; gratis vervangend vervoer bij onderhoud!

actuele voorraad Kona EV's

Liever private lease?
Private lease

 

Flexibel opladen

Laad hem ’s nachts thuis op, of laad de batterij helemaal vol bij een snellader. De KONA Electric biedt standaard diverse oplaad mogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.

Downloads

Accessoirebrochure-Hyundai-KONA-Electric

Brochure-Hyundai-KONA-Electric

Onweerstaanbaar elektrisch

Veelzijdig en heel plezierig om in te rijden. De zero emissie auto Hyundai KONA Electric is de eerste elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende nieuwkomer combineert een indrukwekkende actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling.

Verrassend goede actieradius

We merkten bij ons in Twente nog wel eens wat drempelvrees als het om elektrisch rijden gaat. Veel mensen geloven niet in de fabrieksopgave voor de actieradius en zijn bang dat het bereik tegenvalt. En wat is de invloed van je eigen gedrag op de actieradius? Redenen genoeg voor ons om zelf een praktijktest te doen. Uit onze test blijkt dat je met de Hyundai Kona Electric verrassend dicht bij de actieradius komt die door Hyundai zelf is opgegeven.

Meer weten? Bekijk onze praktijktest van de Hyundai Kona Electric

Technische specificaties
HomeModellenHyundai Kona Electric