Dubbel elektrisch rijplezier!

De combinatie van de beste aerodynamica van zijn klasse en de nieuwste veiligheidstechnologieën maakt de Hyundai IONIQ Hybrid de juiste keuze. En nu nog mooier: bij aankoop krijg je nu tijdelijk een gratis Stella e-bike cadeau*. Dat is nog meer elektrisch rijplezier! Bewust rijden begint hier.

De Hyundai IONIQ Hybrid rijdt soepel en efficiënt. Met oa. standaard automaat, volautomatische airconditioning, Smart Cruise Control en Radio DAB+. Je rijdt tot wel 1.300 kilometer op een volle tank.

De slimste keuze is snel gemaakt.
Profiteer nu van deze actie. Eerst even testen? Kom dan snel naar onze vestiging voor een vrijblijvende proefrit.

 

*Waardecheque is niet te gebruiken i.c.m. andere acties van Stella en inruilfietsen. Bestellingen via NFP of BFN zijn niet mogelijk. U ontvangt een waardecheque t.w.v. €1.000,- die u dient in te wisselen bij één van de Stella e-bike Testcenters. De waardecheque is enkel te verzilveren door deze in te leveren bij uw Stella e-bike adviseur. Deze waardecheque ontvangt u bij aankoop van een Hyundai IONIQ Hybrid en kan alléén voor een nieuwe Stella e-bike worden verzilverd. Maximaal 1 waardecheque per e-bike. Niet in te wisselen voor geld. De waardecoupon is geldig t/m 31 mei 2018.

Ga terug naar het overzicht