Auto van de week: Renault Clio Estate 0.9 TCE Limited

Geen behoefte aan een hele grote auto maar wel behoefte aan alle praktische voordelen van een station? Kijk dan eens naar deze Renault Clio Estate. Een compacte auto met verrassend veel bagageruimte.

Renault Clio Estate: ruim en praktisch

De Clio Estate is een compacte auto met alle eigenschappen van een station. Door de vlakke en op ideale hoogte aangebrachte tildrempel schuif je gemakkelijk jouw boodschappenkratjes achterin. De kofferbakinhoud van 443 liter is standaard al lekker ruim. Daarnaast zijn de achterbanken gemakkelijk en volledig vlak inklapbaar zodat je maar liefst 1.380 liter in de Clio kwijt kunt. Toch is de Clio een mooi compacte auto. Makkelijk met inparkeren en geen overdreven groot slagschip.

Renault: motorisch degelijk en betrouwbaar

De diverse modellen van Renault zijn al jarenlang onverminderd populair. Motorisch gezien heeft Renault zich ook ruimschoots bewezen (al zal Max Verstappen daar anders over denken…). De 0.9 liter benzinemotor is zuinig en betrouwbaar.

Luxe uitgevoerde auto met een Nederlands tintje

Deze auto is standaard rijk uitgerust. Full map-navigatie zodat je nooit meer de weg kwijtraakt. Cruise control en bluetooth telefoonvoorbereiding wat boetes voor te snel rijden of bellen tijdens het rijden voorkomt. Verder is deze auto nog voorzien van Climate Control en DAB-radio.

De modellen van Renault hebben de laatste jaren een flinke facelift ondergaan. Ze ogen moderner en sportiever. Bovendien is qua vormgeving aan veel praktische zaken gedacht. Wist u dat de Nederlandse ontwerper Laurens van den Acker verantwoordelijk is voor de veranderende ontwerpen bij Renault? Dat maakt de Renault Clio Estate een Franse auto met een Nederlands tintje.

Wil jij een betaalbare auto met verassend veel ruimte? Profiteer dan nu van het voordeel op deze auto van de week. Je rijdt de Renault Clio nu voor €16.850,- rijklaar.

Liever private lease? Ook dat behoort bij deze auto tot de mogelijkheden. Je rijdt deze Clio al vanaf €299,- per maand, all-in, alleen wel af en toe even tanken…

Renault Clio Estate

Ga terug naar het overzicht