Auto van de week: Renault Captur 0.9 TCE Intens

Op zoek naar een aantrekkelijk geprijsde auto? Dan kun je niet om onze auto van de week heen. We ruimen alle Renault Capturs van 2018 op. De korting op deze demo modellen loopt op tot ruim €4.000,-

Renault Captur: een comfortabele SUV

Een aangenaam hoge auto met prima rijeigenschappen. Dat is wat we vaak horen nadat mensen een proefrit hebben gemaakt in de Renault Captur. Deze auto combineert de eigenschappen van een compacte auto met de voordelen van een SUV. Door z’n compacte afmetingen is dit een auto die je moeiteloos overal inparkeert. Toch is het interieur verrassend ruim te noemen. Ook de wat langere mensen onder ons stappen moeiteloos in de Captur. Zowel voorin, als achterin.

Voldoende trekkracht

De 90 pk sterke driecilinder levert meer vermogen dan menig andere auto in deze klasse. Met z’n trekgewicht van 1.200 kilogram is bovendien het trekken van een caravan geen probleem voor de Renault Captur.

Compleet en luxe uitgevoerd

De Renault Captur demo modellen die we nu extra voordelig aanbieden zijn allen voorzien van vele luxe opties. Het fullmap navigatiesysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig de weg vindt in heel Europa. Als je dan richting het warme zuiden navigeert zorgt de climate control ervoor dat je het hoofd koel houdt. De parkeersensoren en achteruitrijcamera voorkomen de nodige zweetdruppels bij het inparkeren en achteruitrijden. Kortom, deze auto is wel erg compleet en luxe uitgevoerd.

Of je nu een gezin hebt met kinderen of regelmatig met meerdere volwassenen in de auto zit, deze Renault Captur stelt je nooit teleur. Zuinig, comfortabel en luxe. Wat wil je nog meer… en dat alles nu tijdelijk voor slechts €19.795,- rijklaar

Renault Captur Tce 90

Ga terug naar het overzicht