Auto van de week: Hyundai i10 1.0 Comfort

Op zoek naar een betrouwbare (tweede) auto die ook nog eens heel voordelig is? Neem dan even de moeite om onze auto van de week te bekijken.

De Hyundai i10 is de ideale stadsauto. Standaard voorzien van veel luxe zoals airco en cruisecontrol. Bovendien standaard geleverd als 5-deurs.

De meeste stadsauto’s zijn compact. Zo ook de Hyundai i10. Toch is deze auto verrassend ruim. De comfortabele stoelen en het in hoogte verstelbare stuur maakt dat zelfs lange mensen moeiteloos plaats nemen achter het stuur van deze auto. De i10 wordt bovendien geroemd om z’n beenruimte en voetruimte voor passagiers achterin. De kofferbak is met een inhoud van 251 liter ook ruimer dan bij de gemiddelde stadsauto.

Zowel qua uitvoering als rijcomfort is de Hyundai i10 een volwassen auto. De i10 rijders zijn zeer tevreden over de wegligging en het aangenaam lage geluidsniveau. De 1.0 driecilinder met 66 pk is misschien wel het geheime wapen van deze auto. Want niet alleen het lage geluidsniveau is prettig, ook het brandstofverbruik mag er zijn. Met deze motor haal je met gemak 1 op 22.

Wil je een compacte en betrouwbare auto die standaard voorzien is van veel luxe? Dan is de Hyundai i10 de beste keuze in dit segment.

Stap vandaag nog in een nieuwe i10 voor slechts €9.495,- rijklaar of €159,- per maand bij een Private Lease deal.

Hyundai i10

Ga terug naar het overzicht