Wacht niet te lang want het budget is beperkt!
Elektrisch rijden met subsidie tot €4000,-

Elektrisch rijden wordt nu snel bereikbaar.

Elektrisch rijden nu ook voor particulier!

De Kogel is door de kerk, ook als particulier wordt het steeds interessanter om over te stappen op een elektrische auto. De overheid geeft subsidie op de aanschaf, of lease van een elektrische auto! Alle elektrische modellen die wij hebben staan komen in aanmerking voor een subsidie van €2000 of €4000. Of je nu koopt of leased, wel is er een beperkt budget beschikbaar voor 2020, dus wacht niet te lang!

De autokosten van een EV liggen aanzienlijk lager dan een benzine of diesel auto, zo is de auto vrijgesteld van wegenbelasting en is stroom per kilometer meer dan 3 x goedkoper dan benzine. Heb je zonnepanelen? Dan is het voordeel nóg groter.

Zo is de Kona er als private lease vanaf €525,- Hier gaat maandelijks €83,- subsidie af. Netto betaal je dus €442,-.
Klinkt misschien als best nog een bedrag, maar met een beetje kilometers bespaar je zomaar €100 per maand aan brandstof. Daarnaast zit in dit bedrag al reeds de afschrijving, die je bij koop toch ook zelf betaalt.

Daardoor kan het maar zo zijn dat de overstap naar een elektrische auto niet alleen goed voor het milieu is, maar ook voor uw portemonnee.
Meer informatie over de voorwaarden vind je hier, maar onze adviseurs helpen je graag op weg.
Er zijn voldoende berekeningen te maken, maar waarom uren hoofdbreken als wij het graag voor je uitrekenen? Maak dus snel een vrijblijvende contactafspraak via ons formulier of de whatsapp!

even inspiratie opdoen? Kijk eens door onze actuele voorraad.

Van
€ 36.795,-
Nu voor
€ 32.795,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 525,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai Kona

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Kona staan?

HomeActiesElektrisch rijden wordt nu snel bereikbaar.