Smart Bonus deals

Hyundai heeft weer veel Smart Bonus deals. Dat betekent dat je heel veel voordeel op diverse automodellen van Hyundai kunt krijgen. De Smart Bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van geselecteerde Hyundai actiemodellen.

Smart Bonus op diverse Hyundai-modellen

De Smart bonus bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model.

  • Op een i10 en KONA Hybrid bedraagt dit € 1.000.
  • Op een i20 en BAYON bedraagt dit € 2.000.
  • Op een KONA Electric bedraagt dit € 2.950.
  • Op een i30 Wagon, i30 en een IONIQ 6 bedraagt de korting € 3.000.

Deze actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2024 t/m 31-07-2024. Deze actie is alleen van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.

Hyundai TUCSON (PHEV)

De Hyundai TUCSON is leverbaar in drie versies: Mild-Hybrid, Hybrid en Plug-in Hybrid. Profiteer tijdelijk van een exclusieve Smart bonus van bij aanschaf van een nieuwe TUCSON Plug-in Hybrid.

Bekijk ons aanbod TUCSON »

 

Hyundai IONIQ 5

Elektrisch rijden wordt nóg aantrekkelijker met de IONIQ 5. Bij aanschaf van deze 100% elektrische Hyundai profiteer je tijdelijk van een exclusieve Smart bonus.

Bekijk ons aanbod IONIQ 5 »

 

Hyundai IONIQ 6

Zakelijk rijden wordt wel heel aantrekkelijk met de IONIQ 6. Kies je voor deze super-aerodynamische elektrische sedan, dan profiteer je van zeer scherpe leasetarieven.

Bekijk ons aanbod IONIQ 6 »

 

Hyundai i20

Profiteer tijdelijk van een exclusieve Smart bonus bij aanschaf van een nieuwe Hyundai i20. Liever private leasen? Ook dan is het nu het perfecte moment om voor de Hyundai i20 te kiezen.

Bekijk ons aanbod i20 »

 

Hyundai BAYON

Profiteer tijdelijk van een exclusieve Smart bonus van €2.000 bij aanschaf van een nieuwe Hyundai BAYON. Liever private leasen? Ook dan is het nu het perfecte moment om voor de Hyundai BAYON te kiezen.

  • € 2.000 Smart bonus – vanaf €25.995,- (met €2.000,- Smart Bonus nu tijdelijk €23.995,-)

Bekijk ons aanbod BAYON »

 

Hyundai i30

Kies je voor de Hyundai i30? Dan profiteer je tijdelijk van een exclusieve Smart bonus. Private leasen kan natuurlijk ook. Daarmee kun je heel eenvoudig als particulier een nieuwe Hyundai i30 leasen, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand en zonder investering vooraf.

Bekijk ons aanbod i30 »

 

Hyundai TUCSON (HEV)

De Hyundai TUCSON is leverbaar in drie versies: Mild-Hybrid, Hybrid en Plug-in Hybrid. Profiteer tijdelijk van een exclusieve Smart bonus bij aanschaf van een nieuwe TUCSON Hybrid. Liever private leasen? Ook dan is het nu het perfecte moment om voor de Hyundai TUCSON te kiezen.

Bekijk ons aanbod TUCSON »

 

Hyundai i10

Profiteer tijdelijk van een exclusieve Smart bonus bij aanschaf van een nieuwe Hyundai i10. Liever private leasen? Ook dan is het nu het perfecte moment om voor de Hyundai i10 te kiezen, want je profiteert nu tijdelijk van een zeer scherp Hyundai Private Lease-tarief.

Bekijk ons aanbod i10 »

 

Hyundai KONA Hybrid (HEV)

Profiteer tijdelijk van een exclusieve Smart bonus bij aanschaf van een nieuwe KONA Hybrid. Liever private leasen? Ook dan is het nu het perfecte moment om voor de KONA Hybrid te kiezen.

Bekijk ons aanbod KONA Hybrid »

HomeActiesSmart Bonus deals