Skoda Fabia Combi Deal

Ben je van plan om een auto te private leasen? Een unieke kans, deze auto wordt niet meer nieuw geleverd: de Skoda Fabia Combi. Deze stationwagen heeft alles te bieden wat je in een auto zoekt! Uitgevoerd met een DSG automaat, all-season banden zonder meerprijs, dakrails, parkeersensoren achter, stoelverwarming, cruise control en Apple Carplay/ Andriod. Een ruime stationwagen met genoeg ruimte om personen en bagage te vervoeren voor de prijs van een gebruikte Hyundai i20. Niks voor niets een goede Skoda Fabia Combi Deal! Met het goedkoopste private lease tarief van Nederland zeer interessant voor jou als particuliere rijder. Zo private lease je de Skoda Fabia Combi al vanaf €449,-, uniek in de private lease markt.

Skoda Fabia Combi private leasen

Uitgelichte specificaties Skoda Fabia Combi

  • All season banden
  • Stoelverwarming
  • Cruise Control
  • Automaat
  • Parkeerhulp achter
  • Smartlink (Apple CarPlay, Android Auto)
  • Zijruiten achter verduisterd
  • Achterruit verduisterd

Goedkoopste private lease tarief van Nederland

Op basis van 60 maanden, 7.500 kilometer en €1.000,- aanbetaling kun je al vanaf €449,- kiezen voor Skoda Fabia Combi private lease. Meer kilometers of een kortere private lease termijn? In een persoonlijk gesprek gaan we graag op zoek naar de beste leaseoptie die voldoet aan je wensen en behoeften. Als merkonafhankelijke autodealer kunnen we je altijd eerlijk en transparant advies geven, zo krijg je altijd de beste leaseoptie.

Skoda Fabia Combi private leasen

Foto’s Skoda Fabia Combi:

Skoda Fabia Combi private leasen

Zakelijk leasen

Wil je zakelijk leasen? Voor shortlease hebben we een tarief van €649,- excl. BTW o.b.v. 1000 kilometer vrij. Hiermee zijn we de goedkoopste van Nederland, perfecte voor de zakelijke rijder die tijdelijk op zoek is naar een mobiliteitsoplossing. Bekijk hiervoor de actiepagina van Autolease Twente (Skoda Fabia Combi Deals), de zakelijke leasetak van Autogroep Twente.

Skoda Fabia Combi Shortlease Deal

HomeActiesSkoda Fabia Combi Deal