We leven in tijden van Corona en de gevolgen zijn ingrijpend, u houdt zich gelukkig goed aan het advies om binnen te blijven! Onze vestigingen zijn gewoon open, maar het is dus een stuk rustiger in de showroom. Maar wij zitten niet stil, er zijn nog klusjes genoeg en onze verkopers treden graag met u in contact om zoveel mogelijk digitaal te doen.

De aankoop of lease van een nieuwe auto is een aanzienlijke stap waarbij persoonlijk advies zeer nuttig is, vraag hem dus om een videocall via whatsapp, immers veel overleg kunnen we op afstand ook doen. We hebben hieronder de button voor direct contact toegevoegd. Wij maken een offerte op basis van de gegevens en plannen dan een afspraak voor de proefrit en bezichtiging. Zo kunnen we uw bezoek op een rustig moment plannen en ons aan alle regels houden.

We zien ook dat een aantal van jullie het aandurft om de auto zo online te bestellen, dat vertrouwen belonen we uiteraard! Denk vooral met ons mee in oplossingen, het is voor ons allemaal een heftige tijd. Onze dank gaat nu uit naar de mensen in de vitale beroepen, zij krijgen bij ons nu dan ook voorrang. Onze slogan is niet voor niets, voor elkaar!

Wij staan ook nu voor u klaar.

  • Bereikbaar via telefoon
  • Haal en brengservice mogelijk
  • Bereikbaar via whatsapp
  • Online bestellen mogelijk
HomeActies