Vanaf 43.500,- of private lease voor 569,- p/mnd
Ioniq 5

Ioniq 5 Testafette voordeel

Aanbieding Ioniq 5

Het is Testafette bij Hyundai! Al onze modellen staan in de startblokken om door jou getest te worden. Zoals de nieuwe revolutionaire Hyundai IONIQ 5, die een uitgesproken design combineert met verbluffende prestaties, milieuvriendelijke materialen en verbazingwekkend slimme technologieën. De IONIQ 5 is leverbaar vanaf € 43.500. Profiteer deze maand van een scherpe Private lease aanbieding of een voordelig financieringsaanbod. Dus waar wacht je nog op? Klaar voor de start…

Bestel nu en rijd dit jaar nog

Dit jaar nog wegrijden in de IONIQ 5? Dat kan! Informeer bij de Hyundai dealer naar de IONIQ 5 uitvoeringen die dit jaar nog geleverd kunnen worden.

Private Lease vanaf € 569 p/m

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Dan is de Testafette het perfecte moment om voor private lease te kiezen. Want deze maand lease je de IONIQ 5 al vanaf € 569 per maand via Alphabet Private Lease (o.b.v. 60 mnd/10.000 km p.j.)

Financier vanaf € 360 p/m

Maak nu gebruik van het Hyundai 1,2,3 Finance aanbod en profiteer van slechts 2,99% rente. Je betaalt 1/3e van de aankoopwaarde nu (inruil mogelijk), je lost gedurende de looptijd van de financiering 1/3 van het aankoopbedrag af, en je betaalt de resterende 1/3 als slottermijn. Bij een looptijd van 48 maanden financier je al een IONIQ 5 al vanaf € 360 per maand.

Nu voor
€ 43.500,-
Gratis offerte
Private lease nu voor
€ 569,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai IONIQ 5

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige IONIQ 5 staan?

HomeActiesIoniq 5 Testafette voordeel