Van
€ 36.995,-
Nu voor
€ 34.995,-

Hyundai KONA Electric

Je kunt tot wel €4.950- voordeel (€2.000,- Autogroep Twente voordeel + SEPP subsidie) krijgen op een nieuwe Hyundai KONA Electric

Bij Autogroep Twente hebben we een unieke actie. Je kunt tot €4.950,- voordeel op een nieuwe Hyundai KONA Electric krijgen. Je ontvangt €2.000,- voordeel van Autogroep Twente, met de €2.950,- SEPP subsidie kan dit oplopen tot €4.950,-. Een unieke kans om in de Hyundai KONA Electric te rijden! Zo rij je al in een nieuwe KONA Electric vanaf €32.045,-.

Private lease al vanaf €469,- per maand

Een unieke private lease actie! Private lease de Kona Electric al vanaf €469,- per maand, het goedkoopste tarief van Nederland. Let op! De actie geldt tot en met 30 juni 2024. Wees er dus snel bij om gebruik te maken van dit unieke private lease tarief. De actie geldt zolang de voorraad strekt, OP=OP! Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Meer weten over de KONA Electric private lease actie

Groter, ruimer en slimmer

Met 514 kilometer volledig elektrisch bereik de grootste actieradius in zijn klasse. De nieuwe Hyundai Electric is groter, ruimer en slimmer dan zijn voorganger. Zo heb je met 466 liter bagageruimte voldoende ruimte in overvloed. Opvallend is de Seamless Horizon Lamp aan de voorzijde van de elektrische SUV. Dit karakteristieke kenmerk loopt elegant over de hele breedte van de motorkap. Met de Remote Smart Parking Assist laat jij met een knop op de autosleutels je auto gemakkelijk parkeren. Zo kun je altijd parkeren bij krappe parkeerruimtes. Met een Suround View Monitor heb je een 360 graden zicht rondom de auto, zo ben je op alles voorbereid. Meer weten? Plan een showroomafspraak of ervaar de EV zelf tijdens een proefrit.

Showroomafspraak maken Proefrit plannen

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Net als elke Hyundai is de KONA Electric gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Dit bewijst Hyundai met een unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. Voor de hoogvoltagebatterij in de KONA Electric geldt 8 jaar garantie (tot 160.000 km.). Zo kun je de komende jaren zorgeloos rijden. Unieke in de markt!

Ons aanbod nieuwe KONA Electric

Meer weten over (ons aanbod) Hyundai KONA Electric met de unieke €4.950,- actie? Onze verkoopmedewerkers helpen je graag. Kom langs in onze showroom te Almelo, Hengelo of Enschede en bekijk de elektrische SUV zelf!

Video en foto’s KONA Electric

Van
€ 36.995,-
Nu voor
€ 34.995,-
Gratis offerte
HomeActiesHyundai KONA Electric